Vargspår vid Kavelbron ...

....  idag lördag såg Roland när han för första gången på flera veckor skulle släppa Jazz. Det har inte gått förut pga skaren och snön. Men han vågade alltså inte släppa där. Spåren måste vara färska eftersom det snöade igår.


Vi har varit med Lasse Larsson länsstyrelsens vargspårare, och kollat på vargspåren uppe vid Kavelbron och jag skriver en liten rapport om det senare idag. I morgon söndag är det lodjursinventering i södra Värmland där man inte haft rally. Så många som möjligt ska gå / åka efter vägarna / i skogen och kolla efter spår av varg och lo. Mest intressant är familjegrupper. Iakttagelser ska rapporteras till Lasse Larsson eller direkt på länsstyrelsens hemsida.

Kommentarer
Postat av: Ailas

Vargspår...!Sotis här är lite bekymrad över fräcka kattspår på vår trappa. Han är även tveksam till har/kaninspåren i trädgården.Postat av: Lena

Usch, nu har eländet drabbat även Jazz och Roland. Det är inte roligt att ha döden lurande i skogen. Har man tänkt på att en många hundra år gammal kultur försvinner, jakt med löshund?

2011-02-13 @ 10:22:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback