Varguppropet = manifestation för en vettig rovdjurspolitik.


 

Jägareförbundet Värmland, i samarbete med LRF Värmland och Jägarförbundet Örebro håller manifestation och överlämnandet av Varguppropet i Karlstad 5 december 2011, kl 19:00. Samling sker på torget från kl 18:45.

Talare och mottagare av Varguppropet, för vidarebefordran till Miljödepartementet, är Landshövding Eva Eriksson.
...
Övriga talare är Lennart Johannesson, ordf. Jägareförbundet Värmland, Dag Rogne, ordf. LRF Värmland, Göran Gunnarsson, ordf. Jägareförbundet Örebro, m fl.

Vi uppmanar alla medlemmar, seriösa jägare och lantbrukare att ansluta för att visa sitt stöd för manifestationen, där vi vill uppnå en vettig rovdjurspolitik som motverkar orimliga koncentrationer av stora rovdjur till vissa län, regional förvaltning värt namnet och skyddsjaktkriterier som tar hänsyn till berörda människor.
Vi uppmanar även regeringen och berörda myndigheter att ta fram en förvaltningsplan för varg snarast.

Tänk på samåkning så långt det går och kontakta din jaktvårdskrets för det sker bokning av bussar, med stöd från länsföreningen, från olika orter i länet.

Ny adress:
Jägareförbundet Värmland/Örebro, Strågatan 3, 653 42, Karlstad

Välkomna!

Lennart Johannesson
Ordf. Jägareförbundet Värmland

Från Årjäng i morgon måndag går gratis  buss kl 17.15 från busstationen och 17.30 ungefär från Sillerud.Och de som inte vill gå med dit kan passa på att gratulera Evert som fyller år i morgon! GRATTIS!

Kommentarer
Postat av: kicki

Lite tomt här i Molkom då jägarförbundet flyttat, men det är ju såna tider, allt skall ligga i storstan. Ha nu en fortsatt fin 2:a advent och tack för att du tittar in hos mej på bloggen...kram

Postat av: bolle

Vad menas med seriösa jägare och lantbrukare?

2011-12-05 @ 17:38:23
Postat av: Inga Magnusson

Kicki: Ja, tydligen har Jägareförbundet flyttat kontoret till Karlstad, ser jag nu också. Kanske har att göra med att det numera också är Örebros kontor och att de vill ha de mer lättillgängligt. Men jag vet inte, bara spekulerar.Bolle: Ja, jag studsade också lite inför den formuleringen. Den är Lennarts så Du får fråga honom.

2011-12-05 @ 18:32:18
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback