Naturdemokraterna ...

... är det nya politiska partiet med nollvision för varg. Man kuskar nog inte land och rike runt och gör reklam för sitt parti utan sprider sitt budskap via internet. Det finns antagligen inte resurser till något annat för ett nystartat parti. Det ska bli spännande att se  hur det går i nästa val. I DNs mätning av sympatier så sa sig 14 % av de svarande vilja rösta på dem. Det skulle i så fall med god marginal räckat till en plats i riksdagen. 
http://www.naturdemokraterna.se/?mid=5558902
Naturdemokraterna

Nytt riksdagsparti har bildats.

Vi är ett enfrågeparti som står för NOLLVISION i vargfrågan.Vi kan inte leva med oskygga vargar runt husknuten.
Naturdemokraterna ska verka för en levande landsbygd.

Folk är trötta på att bli överkörda.
Sveriges rovdjurspolitik har förvandlats till en lekstuga som förvaltar skattepengarna som leksakspengar.
Med en till synes outsinlig kassa bedriver myndigheterna konstgjord andning på ett djur som inte ens är utrotningshotat.
Man kan inte flytta vargar för miljontals kronor till ingen nytta. Det är dessutom djurplågeri på hög nivå att hantera vilda djur på detta sätt.

För att få landsbygden att överleva finns det många viktiga frågor att engagera oss i, men ingen så viktig som vargens återkomst.

Vi är politiskt färglösa men långt ifrån tandlösa. Vargens återkomst drabbar alla-helt oväsentligt om vi är röda,blå eller gröna.

Vi kan inte acceptera att bli vräkta från våra livsmiljöer för denna cirkus!

Naturdemokraterna vågar stå rakryggade för det många önskar, men inte vågar uttala.

NOLLVISION i vargfrågan!

Vargen kan leva någon annanstans, men det kan inte vårt kulturarv!

 

Uggla - klok
Så skriver alltså det nybildade politiska partiet Naturdemokraterna på sin hemsida. Hittills har det mest varit de mest oresonliga vargkramarna som har visat sig på nätet men nu börjar det komma lite motvikt och det glädjer mig.

Jag vet inte varför man valt att ha med ordet demokrater i partinamnet men jag kan gissa att man tycker det har i naturvårdens namn har det växt fram diktaturfasoner från en kader av tjänstemän på Naturvårdsverket och Miljödepartementet. Många av de som anställts där har kopplingar till rätt enögda s.k. naturvårdsföreningar. Det blir tydligt när vi nu finner de båda f.d. rovdjursansvariga på Naturvårdsverket, Bjärvall och Franzén, i toppen av föreningen Våra Rovdjur. De här frågorna har gått ur de folkvaldas = folkets / majoritetens  händer, riksdagens beslut åsidosätts och regeringsbeslut tummar man på, det har blivit en tjänstemännens diktatur.


Kommentarer
Postat av: Zarah

Det förvånar mig om ett enfrågeparti kan samla så mycket röster när valet står för dörren. I så fall säger det mycket om folks politiska intresse, för hur skulle landet se ut med ett sådant parti i ledning? Det har de säkert inte ens själva tänkt sig, men jag tycker att som väljare måste man tänka hela linjen ut.Å andra sidan så är det ett sätt att visa sitt missnöje mot de etablerade partierna...men att gå till val och lägga sin röst på missnöjesparti leder inte till något gott för landet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback