Musskrämmare

Det här är en apparat som ska skrämma bort möss, både med elektriska impulser i huset och ett överljud som råttorna lär ska sky. Man kan ändra på frekvensen. Jag vill tro att man kan skrämma möss med den här så vi har ett par apparater i huset. Gubben tror mer på Anticimex, så de har varit här nu och arrangerat giftlådor här och där.

Jag tror på de här också, framför allt slipper man ta hand om döda djur efteråt! Så jag springer och ändrar på ljudfrekvensen då och då för att mössen ska sky huset.

Vi har inga möss någonsin inne i huset, men jag hör dem ibland på innertaket och när de dör känns lukten.


Den här apparaten ser ut att sitta opp och ner. Undrar om det spelar någon roll?

Kommentarer
Postat av: Selma

Ljudet borde väl förhoppningsvis vara det samma.

Postat av: Suss

Hur skulle det vara med en katt?

Själv har jag två fällor på uterummet, det är inte uppvärmt, men tydligen attraktivt ändå. Hittills har jag skördat 6 möss den här säsongen. (För råttor är det väl inte?) Så länge katten levde var det här inget problem, men jag ska inte ha någon än.

2010-11-25 @ 18:55:48
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: anne

Jag tror vi bara har en mus i en vägg i år, jag tror dräneringsjobbet tätade till en hel del underifrån. Ja och så har vi ju två katter också...

2010-11-25 @ 21:52:54
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Marianne

Ikväll tog Tigris (vår katt) en mus. Hon slukade den med hull o hår. Tyvärr blev det eftergifter på det då den kom upp igen. Vi har även tagit tre möss i fälla, så här verkar det vara musår. Vi har en sådan där apparat, men har inte igång den nu. Jag har funderat på ljudet en del. Även om det är i en frekvens som inte ska störa människor, så undrar jag ändå om det inte gör det. Och hur är det med hundar och katter? Funderingar, som jag inte har undersökt närmare, men borde göra. Möss inomhus är otrevligt.

Ha det gott.

2010-11-25 @ 23:40:38
URL: http://www.lindansarn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback