60 egenskapspoäng ...

... fick Jazz på jaktprovet idag. (Jag skrev 63 förut, men det var fel) Domaren ringde nu och meddelade det. Nu undersöker gubben vad som behövs för att starta på elitprov. Det är två leverhögshundar som ligger i topp på gilleprovet nu;  Leverhögens Zamba hon drev förstapris igår och har kortaste tappttiden. Hon är redan champion, sen kommer Jazz som tvåa med 120 minuter, 57 tappt och 60 egenskaper.

Kommentarer
Postat av: Marie

Åh, vad roligt att det går så bra för Jazz. Å andra sidan kanske det inte är en slumt. Vad har har förstått så har han en både engagerad och kunnig husse och matte. :-)

Postat av: Lena

Grattis till en duktig hund! 120 min räcker precis till ett 1:sta pris, om jag minns rätt. Eller rättare sagt, om reglerna inte är ändrade. Sover han gott i husses säng nu?

2010-11-14 @ 23:51:05
Postat av: Inga Magnusson

Marie: Det är kul att ha en hund som kan starta på prov och utställningar.Lena: Tackar. Ja, han ligger lugnt men är inte särskilt tagen, konditionen är på topp efter veckan i Norrland. Roland kallade in honom efter exakt tid, Jazz avbryter direkt och kommer då, otroligt lydig.

2010-11-15 @ 07:21:12
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: TT

Vad kul att ni har en sådan kanonhund!

Jag märker att mannen saknar det där men han får träna kompisens hund nästan varje lördag i alla fall.Nu blev jag inspirerad till nya namn på katterna... Samba och Jazz, häftigt!

2010-11-15 @ 08:29:06
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback