Harspår runt stugknuten...

... har vi nu. Jag tror att hararna skrattar lite åt gubben nu när jaktsäsongen är slut fr. o m. 1:a mars och tar ett extra varv runt just vårt hus. Jakten tog slut långt innan dess tack vare den djupa snön. Och rådjursjakten slutade i mitten på december fast de annars är lovliga till sista januari. Friskvårdstimmen idag blev en långtur upp över skogen mot tjärnet. Gubben kom hem vid 9-tiden i kväll och var mycket nöjd med utfallet av stockholmsbesöket, men som alltid drabbad av svår hemlängtan.

Kommentarer
Postat av: Mia

Friskvårdstimmen nämner du? Är det en timme/vecka eller hur mycket friskvård har ni rätt till under arbetstid?

Postat av: Inga M

Mia: Ja, det är en timme per vecka. Den har varit viktig för mig när det gällt att försöka hålla kroppen i rörelse med någon rask utevistelse minst en gång mitt i veckan. Den tillsammans med kommunens friskvårdsperson som säger att 2 -3 snabba promenader per vecka om minst en halvtimme gör skillnad. Annars är jag inget spänstfenomen, rätt loj.

2010-03-11 @ 05:58:08
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Friskvården var längesen det talades om här, åtminstone den regelbundet återkommande. Vi har fullt upp med att producera "pappersankor", så att nte hyllorna kallnar! Det görs någon punktinsats ibland, men jag minns inte vad det var senast.

Hare önskar jag mig en för sonens räkning, det glömmer du väl inte när de blir lovliga igen? Tack!

2010-03-11 @ 13:16:14
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback