Brummande björn i Töcksfors också!

Alltså de här björnarna drullar omkring lite överallt numera. Nu har det tydligen varit en inne i tätorten Töcksfors  här i vår kommun mot norska gränsen. Det var där vi var och åt i lördags, men då såg vi ingen björn. Polisen följde i alla fall barnen till skolan ser det ut som, så att de skulle vara säkra.
http://www.nwt.se/arjang/article717932.ece

Kommentarer
Postat av: Herta

Bor DU i Töcksfors kommun? Om Töcksfors pratar vi ibland. Måste fråga mannen när han kommer in, det är han som pratar mest.En annan sak: Men åk och köp Dej en hammock människa. Sådana väsentligheter kan inte vänta.

Postat av: Inga M

Herta: Ha ha... Töcksfors är en rätt självständig tätort men dock inte egen kommun (än!) utan hör till Årjängs kommun. Det ligger i den västra änden av kommunen och jag bor i den östra. Vi har väl så där en 3- 4 mil dit, men man har ett stort köpcentra som attraherar norrmän och en bra krog som heter Waterside så vi åker dit ibland. Hammok ska det göras nya försök med absolut.

2010-06-03 @ 22:58:55
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Selma

Jag vill också ha en hammock. Där tror jag att jag ska ha ölen i en kylbox, som jag ger maken när han grävt flitigt i trädgården.

2010-06-04 @ 06:34:25
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Ingrid

Ja, Waterside är vi stolta över i Töcksfors. De har superb mat, fina lokaler/uteservering och trevlig personal.

2010-06-04 @ 07:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback