Agenda

Nu har vi lämnat hus och hem till hundvakternas vård och dragit till huvudstaden.

Tisdag blev det Mattias arbetsplats, Katarinahissen med restaurang (Lallerstedts ?), slottet med livrustkammaren och skattkammaren, samt Kulturhusets utställningar. Vi åt med D och G i Harnäs  på Victoria i Kungsträdgården på kvällen, det ´ligger runt hörnet från hotellet som vi bor på. 

 Onsdag  blir det regn och vi har planerat en museidag inomhus, Moderna, Nationalmuseum, Vasamuseet, Markus arbetsplats och kanske avslutning på Den gyldene Freden.

På torsdag planerar vi att gå på Skansen och Gröna Lund med dotter och barnbarnen som rest ner från Umeå, eventuellt också hinna med Liljevalchs, Blå Porten och Valdemarsudde.

Fredag kanske Sollentuna med Edsviks konsthallar.


Kommentarer
Postat av: Trolda

Ha det så trevligt o roligt i stora staden så! Låter som ett fullspäckat o spännande program...=DTrolda - kramar =D

Postat av: Marie

Det låter som om ni har det trevligt! Själv funderar jag på att ta med familjen till Skansholmens sjökrog ute på Mörkö. Jag har både en arbetskamrat och en dotter som rekommenderar ett besök där. Det finns tydligen både en restaurang och en bistro där och arbetskamraten rekommenderade restaurangen medan dottern rekommenderade bistron. ;-)Jag har varit där tidigare, men det är säkert tio år sedan nu. Då var det bra, det är en vacker natur där ute. Ett stycke svensk skärgård när den är som bäst. ;-)

2010-06-30 @ 10:15:10
URL: http://www.mariee.se
Postat av: ingrid

ser ut som du har det bra, har varit på Den gyldene Freden flera gånger, aldrig blivit missnöjd :) Ha det gott så hörs vi när du kommit hem!!Kram

2010-06-30 @ 11:32:22
Postat av: anne

Ujujuj!!! Vilket Stockholmsbesök! Den Gyldne Freden - nu blir jag avundsjuk, mest på den suveräna personalens uppmärksamhet!Sv. Jomen. Nu ska jag väl bli rik på bloggen i alla fall. ;)

2010-06-30 @ 19:26:55
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Herta

Det var ju en rekorderlig planering.

2010-06-30 @ 20:25:17
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: Mia

Det låter som om ni förmodligen fick en fin sthlm-vistelse. Jag ligger efter med läsandet, förstår jag... :-)

2010-07-01 @ 22:37:39
URL: http://http:/miatankar.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback