Varg åt upp flicktår...

...står det i DN. Man är glad att det i det här fallet fanns ett stängsel mellan flickan och vargen så att det bara var tårna som blev uppätna. En del av oss lever med icke-inhägnade vargar, vargar som rör sig fritt i naturen och som enligt teorin inte ska vara intresserade av människor som föda. Men ner i den här vargmagen slank i alla fall ett par tår.

Kommentarer
Postat av: Erik Blatte

Allt är i sin ordning. Ingen har gjort fel. Föranleder ingen åtgärd.

2010-07-29 @ 12:28:07
Postat av: Inga M

Erik Blatte: Ja, den formuleringen förvånade mig lite. Vargen har inte gjort fel förstås, den uppför sig helt enligt sin genetiska programmering, om det bjuds kött så äter man.

Men om nu flickan har brutit mot bestämmelserna om vad man får göra vid varghägnet så borde kanske ändå skyltningen bli tydligare så att föräldrar blir mer vaksamma när det gäller barnen. För om man läser kvällspressen om varg så kan man tro att de är rena rama gossedjuren och det är de trots allt inte. Eller också ska avspärrningen runt vargarna bli lite större. Ja, något borde i alla fall förändras efter en incident som den här.

Postat av: anne

"Ingen har gjort fel"?Åtminstone var inte föräldrarna tillräckligt närvarande skulle jag vilja påstå.

2010-07-29 @ 12:59:59
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Anne: Håller med. Men risken är att föräldrar inte tycker att det är så viktigt eftersom media alltid är noga med att tona ner vargars farlighet så till den grad att många numera antagligen tror att de här djuren är tandlösa. Kanske måste man ändå något lite skriva på en skylt att de här djuren kan vara farliga, även om parken riskerar att bli påhoppade av miljöorganisationer för en sådan formulering.

2010-07-29 @ 22:38:32
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback