Rundtur i Värmland - Opelträff i Sunne ...

... på Kolsnäs camping var det. Vi undrade lite varför det var så många veteranbilar på campingen och ännu mer varför det just var opelbilar och på en lång rad. Det var alltså så att Opelklubben hade möte, vilket man tydligen har några gånger om året och i år var det dessutom 30-årsjubileum.

 

 


Inte nog med att Opelklubben hade träff, det finns en särskild Opel Commodoreklubb och den hade också träff och firade 25 - årsjubileum. En sån här hade min bror fast en grön någon gång i början på 70-talet, ungefär när jag flyttade till Årjäng. Himla snygga och speciella bilar, vinyltak var det. Min bror borde satsa på en Commodore igen, han skulle absolut platsa i den här klubben med träffar tre gånger om året på olika platser i landet.


Kommentarer
Postat av: Marie

Det är så vansinnigt roligt med sådana där bilträffar. När vi är uppe i Ramsele brukar de ha "motorträff" där. Bilarna och husvagnarna som visas upp där är helt obetalbara... Vissa är imponerande andra är vackra och så har vi de som bara ser tok-roliga ut. Ja, det är i alla fall sevärt. :-)

Postat av: Herta

O vilken häftig vagn, den vinröda inkl bil. SOm den fd husvagnsägare jag är kollar jag gärna in olika vagnar.

2010-07-25 @ 22:30:04
URL: http://hertabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback