Småbåtshamnen i Årjäng...

börjar se bättre ut! Tidigare har den varit en katastrof, jämfört med hur det ser ut i kommunerna runt omkring. Det syns på min kategori om hamnar där jag samlat bilder och inlägg i ämnet.  Nu har man tydligen inom ramen för något gemensamt projekt (kanske Dano) fått EU-pengar att rusta upp hamnarna. Sillerud fick också ett bidrag. Så här fint har det i alla fall blivit på bryggan nu med stora bord och bänkar. Och på den ena sidan är det uppstädat och snyggare. På baksidan dock fortfarande rätt trist. Jag har varit här och letat efter sommarutställningen som konstföreningen brukar ha varje år men inte hittat den. Kanske inställd i år.


Kommentarer
Postat av: TT

Fisken blev jättegod! :o)

Postat av: anne

Hamnar brukar vara mycket trevliga miljöer som jag väl tycker att kommuner har all anledning att pynta upp och lyfta fram.

2010-07-17 @ 12:27:32
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Trolda

Jag minns att du skrivit om hur trist det sett ut där förut - kanske är det genom DIN påverkan det äntligen händer något så! :)Trolda - =D

2010-07-17 @ 16:55:46
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: anne

Sv. Käka snokungar -NEJ TACK!!!

2010-07-17 @ 20:47:03
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Marie

Ja, det ser väldigt bra ut, åtminstone från denna sida som du tagit kort på. Det är väl bara att hoppas på att alla sidor blir lika fina så småningom.

2010-07-18 @ 06:52:48
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback