Buffé ...

... kan alltså vara en möbel. Skulle också kunna kallas sideboard tror jag, en låg förvaringsmöbel för porslin exempelvis, eller ja vad som helst. 



   Den här heter
Living, gjord i matt vitt och oljat trä. 2 m lång (ok det heter bred), 68 cm hög och 42 cm djup.
Den funderar jag på till vardagsrummet. Eftersom jag är rätt osäker på det här med färg och form så är det bäst att välja säkra kort. Vitt och trä tillsammans blir det ofta eftersom det knappast  misslyckas helt och man tröttnar inte så fort på det. I gengäld kan det bli lite tråkigt förstås. Det är långt emellan vi investerar i nya möbler så det gäller att tänka till.  Men jag föreställer mig att det kan bli fint med stora gröna växter på den här skivan. Möbeln ska stå framför dubbelfönster. Resten av rummet / rummen har vita väggar och lite olika ljusa träslag till det.

Vad tycker Ni?


Kommentarer
Postat av: Selma

Jag tyckte den var fin.

Postat av: Marie

Ja, nu vet ju inte jag riktigt hur det ser ut hemma hos dig, men tankten låter bra och genomtänkt. Möbeln är dessutom jättesnygg. Den enda som jag tänker på är om höjden fungerar ihop med dina fönster. Det kan ju se "fel" ut om möbeln är för hög. Själv har jag förhållandevis låga fönster i mitt vardagsrum det är väl därför jag frågar...

2010-07-19 @ 09:55:35
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Inga M

SElma: Bra att fler tycker det.



Marie: Vi har tyvärr inte låga fönster, jag ville ha det när vi byggde men då, 1977, var det inte så vanligt så det blev nej från husleverantören. Buffén hamnar under fönstret med så där 10 cm, det är lagom. Jag har tänkt att det ska kunna stå blomkrukor till höger på skivan och det gröna ska komma upp i ljuset.

2010-07-19 @ 11:06:13
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Jag tycker väldigt mycket om vitt och trä.



-Tråkigt?



Nää, det tycker jag inte, man kan var rolig på andra vis.

2010-07-19 @ 22:24:55
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Suss

Jag tycker den är väldigt fin och passar säkert in överallt. Jag håller med om vitt och trä, det är fint tillsammans.

2010-07-19 @ 23:19:55
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback