Alliansens vargpolitik...

... ser ut att fortsatt ha folkligt stöd!  De rödgröna tappar i senaste opinionsmätningen. Det kan också noteras att det är de vargjaktskritiska partierna, V och MP som minskar mest.

I media och  i V och MP finns skränande minoriteter som vill ha en rovdjursdiktatur utan att ta hänsyn till människor men Alliansens stöd hos väljarna ökar i kölvattnet på den senaste tidens mediala hetsjakt. Medias drev på regeringen sedan vargjakten har varit rena reklamen för den vettigare rovspolitik som Alliansen står för. En får tacke!

 Det har inte kunnat undgå någon vad som gäller i vargfrågan om de röd-gröna vinner valet:

-Tusentals vargar i landet istället för de 2-300 som finns idag
-Beslut om förvaltningen fortsatt i Stockholm inte nära de drabbade
-Noll hänsyn till dem som tvingas leva nära rovdjur.
-Inga åtgärder för att snabbt komma till rätta med inaveln i vargstammen.
-Miljoner till att bygga  (värdelösa?)vargstängsel för att hägna in hotade tamdjur, pengar som kunde användas 
      i vård och skola istället.
- Inga åtgärder för att öka acceptansen för varg bland dem som måste leva med varg.

Så här vill de flesta inte alls ha det.

Kommentarer
Postat av: Christian

Ja jag riktigt kände hur acceptansen ökade skott för skott under licensjakten på varg...

2010-01-29 @ 16:04:56
Postat av: Tobias

Alliansens fortsätta stöd beror knappast på deras vargpolitik. Vilket parti är det som har drivit vargfrågan kraftigast genom åren och håller på att inte klara av fyraprocentsgränsen?

2010-01-29 @ 20:35:37
Postat av: Inga M

Christian: Jag också!!Tobias: Alliansen som ökar står bakom vargpolitiken och de som är klart på motstående sida; MP och V, minskar rejält. Det är en klar signal till politikerna var opinionsläget befinner sig. Mediadrevet har varit rena rama reklamen för Alliansen! Men det har varken media eller V eller MP fattat. Ni har inte svenska folket med Er, försök att fatta det!Och då ska man ha i åtanke att i stort sett alla media har förföljt vargjakten och vargbesluten på ett sätt som saknar motstycke. Vanliga nyhetsartiklar har varit svåra att skilja från debatt inlägg och ledare som ju normalt ska vara enda plats för tidningarnas åsikter. Det redaktionella materielet ska ju stå fritt och opartiskt. Centern kommer att klara 4%-spärren!

Postat av: tytt25

Men nu kommer Landsbygdspartiet starkt framåt och stjäler röster från ?

:o))

2010-01-29 @ 22:16:19
Postat av: Ailas

Jag har sagt det förut, men måste göra det igen: Det borde vara en självklarhet att de som närmast berörs av diverse beslut rimligen bör ha största rätt att påverka. Vargfrågan är inget undantag.Jag skulle då inte vilja ha vargar ylandet runt husknuten i alla fall och jag skulle definitivt vara rädd för att släppa ut mina barn och husdjur, om så vore fallet. Det skulle nog de som ivrar för varg också göra, OM de levde i en annan verklighet!

2010-01-29 @ 22:58:06
URL: http://ailas.svenskablogg.se
Postat av: Inga M

Tytt 25: Ja, Landsbygdspartiet är ett större hot mot Alliansen och en sansad rovdjurspolitik än vad oppositionen, MP och V är. Tyvärr! Det riskerar att bli ett stort parti efter hetsdebatten i media och allt det oresonliga hat som östs över de människor som försöker överleva i en tynande glesbygd.Ailas: Det synsätt Du refererar till har också stöd i EUs lagstiftning; subsidiaritetsprincipen. Dvs beslut ska alltid fattas så nära de berörda som möjligt och det är en övergripande regel. Jag tror precis som Du att de flesta vanliga människor vill inte ha de stora rovdjuren inpå husknuten. Vi kan hoppas att de svenska vargarna blir lite mer människoskygga nu efter jakten. Innan var de rätt oblyga och gick in på gårdsplaner och genom samhällen.

2010-01-29 @ 23:28:41
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Scaber Nestor

Nöjd?http://scabernestor.blogg.se/2010/february/alla-kan-vi-bega-faktamissar.html

2010-02-01 @ 19:47:04
Postat av: Inga M

Scaber Nestor: Jodå, jag är nöjd, men Du hade inte behövt försökt gömma Ditt misstag bakom ett retoriskt skynke! Det hade räckt med rättelsen. :-))

2010-02-01 @ 21:01:04
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback