Restaurang Garaget i Umedalen ...

... kanske har god mat. Vi lär aldrig få veta det. Dottern rekommenderade det till oss. Vi åkte dit och anlände exakt 4 minuter i 4 på eftermiddagen. Då satt personalen och åt i matsalen. Vi frågade försynt om det var öppet och vi kunde komma in. Då gick damen som öppnade och frågade de ätande och vi fick beskedet att det öppnade kl 4 och därför var vi välkomna tillbaka om 10 minuter. (Hur går klockorna på det här matstället?)

Slokörade gick vi ut igen i minus 15 grader och kollade på varandra och på klockan. Den var ju bara ett par minuter i 4 ??? Vi bestämde oss för att äta någon annanstans.

Ok, vi hamnade mitt en konflikt om att personalen inte hade egen matsal och därför måste äta i den vanliga matsalen. Men det var en lång matsal och vi kunde ha knövat in oss längst in och väntat de två minuter som återstod till kl 4 när det enligt anslaget skulle öppna.

Men det kanske är en restaurang som kan överleva utan att bjuda på god service och ett trevligt bemötande av kunderna.  I så fall kan vi bara önska lycka till, vi kommer inte att bidra genom att äta där nästa gång vi kommer till Umedalen. Det finns ett antal jättebra matställen inne i stan och man åker snabbt dit.

Kommentarer
Postat av: anne

Det var dåligt.Jag var dit för ett par år sedan och maten var verkligen god och allt var toppen. Men vad jag sedan hörde av umekollegorna så stängdes den (undrar om det var pga upprepad skadegörelse eller något sådant), kanske har de återuppstått i ny ägo som verkar vara standard i den branschen?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback