Kerstin Segerberg - försvunnen sedan två veckor ...

... skriver Expressen om nu idag igen. Inga spår finns  fast det spanats på olika sätt, inte bara på plats utan också i hennes liv. Man har bl.a. kollat att om hennes konton är rörda. Spaningarna fortsätter med dörrknackning där hon kan ha setts. Polisen tror att hon kört av vägen och bilen snöat över. Lokalbefolkningen tror inte att det är så, alltför många, privatpersoner och polis, har letat efter vägarna i området menar man. En avåkning och en bil skulle ha hittats. Många ortsbor tror istället att Kerstin utsatts för brott av någon som tagitt hennes bil och eventuella kontanter. Känns skönt att veta att polisen inte bara gett upp, utan fortsätter förutsättningslöst att försöka ta reda på vad som verkligen hänt.

Hur som helst så är försvinnandet tragiskt.

Kommentarer
Postat av: anne

Usch då. Men hoppas att man får fram något om denna stackars kvinna, för hennes anhörigas skull om inte annat.

Postat av: Kjell Andersson

Det är ett flertal svenskar här nere som hört om den försvunna prästen och undrar om hon är återfunnen. Det låter verkligen ruggigt och förfärligt på alla sätt om hon utsatts för något brott då hade det känns bättre ändå om hon fått dö i tjänsten.

2010-12-28 @ 17:55:17
Postat av: Lena

Tack för att du håller oss informerade.

2010-12-28 @ 18:30:41
Postat av: Mia

Ett svar är alltid bättre än ovissheten. Att inte veta var en person är eller hur en person försvunnit ger så många frågetecken!? Jag hoppas att det inom snar framtid kommer en "naturlig" förklaring till hennes försvinnande.

2010-12-29 @ 10:17:14
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback