Höga Kustenbron...

... kommer man liksom aldrig undan om man ska åka bil till Umeå. Den är sååååå hemsk och jag håller för ögonen hela tiden när vi åker över. Och så hoppas jag att gubben inte ska titta sig runt och åt alla håll och köra av vägen.  Nu var bron juldekorerad med ljus och en gran längst upp. Undrar vem som sätter dit den?Kommentarer
Postat av: Nina Lindh

Meeen...Högakustenbron är en baggis jämfört med sin föregångare... Sandöbron. Tror hela tiden att Sandöbron ska rasa, som den ju gjorde en gång i tiden.

Postat av: anne

Kanske en....arborist? :)

2010-12-13 @ 21:23:19
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Marianne

Du må tro att det var i läskigaste laget att köra över den bron på motorcykel. Det kändes som att hela ekipaget skulle lyfta. Jag var väldigt glad när jag kommit över på andra sidan.

2010-12-13 @ 22:42:13
URL: http://www.lindansarn.blogspot.com
Postat av: Inga Magnusson

Nina: Rasande broar är en skräck sedan den där bron utanför Göteborg blev påkörd och ramlade ner. Sen gillar jag inte höjder heller.Anne: Ha ha... antagligen en sann trädbeskärare, en entusiast.Marianne: Inte för allt smör i Småland skulle jag åka motorcykel över den bron!!!

2010-12-14 @ 05:09:49
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: TT

Åh jag tycker Höga Kusten-bron är så vacker och mäktig, jag älskar att åka över den. Första gången vände vi och åkte till tillbaks till och med för att sedan vända uppåt igen. ;o)

2010-12-14 @ 07:31:36
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Mia

Oh vad jag blir nyfiken på bron nu. Höga Kusten ska vara så vackert, kanske dags att tänka sig en resa över den... om jag vågar... Låter litet läskigt. Men jag tycker det brukar vara otäckast innan man ger sig upp på långa broar...

2010-12-22 @ 05:14:23
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback