Byrån på Hem Möbler i Västerås

zara buffe¦ü 6l vit+glastopp1

Om någon har vägarna förbi Västerås, eller Surahammar (TT har erbjudit sig! Tack!) så går det bra att gå in och klämma och ruska på min tilltänkta byrå. Den finns på Hem möbler i Västerås och på Aders i Surahammar. Den heter Zara, finns i vitlack med olika skivor ovanpå, jag ska ha ek. Den är 150 bred, 70 hög, 45 djup. Det vore bra förstås att få veta hur innanmätet är, trä, plast eller spånskivor, jag menar i lådorna. Lite om finishen också, hur är kanterna och så, fnasig plast eller någorlunda hyfsat. Och hur är handtagen?

Jag kan få den hemskickad till mig från affären, eftersom det lär dröja innan jag kommer till just Västerås, det var inte så länge sedan vi passerade där på väg till och från Umeå.

Och tack snälla Lena B för gediget recept på kalkon, jag kommer att anamma det mest av det till morgondagens övningar. Sen blir det pannacotta med björnbär till dessert!  Jag får samtidigt be att få tacka för julhälsning och önska Dig och gubben J Ett Gott Nytt År! Din adress har jag som vanligt inte lyckats haffa i rätt ögonblick för julkortsskick, medan kortet från Dig var ett av de allra finaste! Hoppas att Ni har det bra!

Kommentarer
Postat av: Selma

Snygg på bild var den hur som helst!

Postat av: anne

TT får ruska.

2010-12-31 @ 10:45:33
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Mia

Jättefin! Den skulle jag kunna tänka mig här... i björk.

2011-01-02 @ 11:18:59
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback