Bloggkontakter över tid 3

Allt om mat   är matbloggen framför andra! Jag går ofta in här för att hitta bra recept. Christina W som hon kallar sig håller till i Sörmland, trakten Gnesta / Nyköping någonstans tror jag.

Gobbe är en blogg jag följde en tid. Många vackra bilder, senast när jag är inne nu och kollar från Stigtomta Nyköping (låter bekant!). Bakom Gobbe står ett par Gunsan och Bosse och så hundar förstås. Vackra bilder finns ofta här men jag minns inte varför den försvann ur min närmaste krets, kanske en av de bloggar jag slutade med när jag rensade för att minska ner antalet kontakter. Periodvis uppdateras den inte alls, kanske därför.

Björn / Klix blogg följde jag "in i döden", men det var inte så farligt, bara bloggdöden, hans. En läsvärd blogg och en man, vilket var lite ovanligt för mitt urval. Det har mest blivit kvinnor. Han skrev vardagsbra och en del samhällsdebatt, men tynade alltså bort.

Rutans blogg är kul, eller var åtminstone när jag läste den mer frekvent än jag gör nu. Rutan är en del av nätverket runt Annaa M, dvs i gänget, Bloggblad, frk Tjatlund, Evis osv. Också medelålders tant, som jag, lever ensam tror jag, skriver mycket om sin cykel och cyklandet till o från jobbetl. Hon får infall ibland och gör himla roliga inlägg, typ när hon låtsas bo ihop med ett antal friare. kategorin "tant söker farbror", den rekommenderas till läsning. Också en blogg med mycket självdistans, både samhällskritik och dagboksblogg i lagom blandning. Jag läser ibland men kommenterar inte.


Kommentarer
Postat av: anne

Gnesta och Stigis?



Hmmm, måste kolla upp! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback