Bloggkontakter över tid 2

Excessa hängde jag med ett tag i bloggvärlden. Det är en anonym blogg, en medelålders kvinna som levde ensam tror jag, åtminstone då. Nu när jag gör återbesök så verkar det finnas en särbo med i sammanhanget. Och långt mellan blogginläggen. Excessa skriver långa texter om sin vardag. För mig blev det lite för kompakt med så mycket vardag och så har vi inte samma humor verkar det som. Hon älskar att leka med ord. Det vimlar av ord som; fundilera, snablar och kulig.

Och det bara kryper efter ryggraden på mig av obehag när jag läser sånt. Kan inte hjälpa det. Det är en blogg jag inte alls läser längre. Jag var bara inne och kollade nu för att kunna länka.


Nina på Johangården hette Ninas blogg först, då jag hittade den. Föll nog för det vackra namnet på en blogg, det lät så idylliskt och folkhemsaktigt. Nina gör fina hantverk och säljer också via en annan blogg. Hon har ofta flera bloggar igång. Hundar spelade också en stor roll i bloggen, vilket tilltalade mig. Nu är det en blogg jag läser ibland och namnet är Nina Lindhs blogg eller något liknande.

En liten tant  
Det var en av de första bloggar jag kom i kontakt med. Hon är också en medelålders tant jobbande i en förvaltning någonstans i SVerige. Vi hade en del mailkontakt vid sidan av bloggen också. Hon formulerade både tankar om privatliv och om exempelvis piratkopiering / fildelning på ett mycket klokt sätt. En blogg som jag verkligen uppskattade och läste ¨så länge den var aktiv. Den finns kvar och jag är inne o kollar ibland, det kommer ett inlägg då och då.

Gisan är en bloggkontakt som hängt med länge. Hon skriver poesi, har gett ut en bok som jag har köpt. Den är bra. Gisan skriver också om sig själv och sina problem med de mörka perioder som drabbar henne ibland. Men hon har genom bloggen fått kontakter som verkligen hjälper henne igenom dem. Gisan gillar också konsthanverk och gör en del själv som hon säljer tror jag.

Kommentarer
Postat av: anne

Här var det både ris och ros - det gillar jag.

Postat av: Herta

Helt otroligt hur nätet kan resultera i nya möten. Otroligt kul tycker jag.

2010-12-18 @ 22:59:36
URL: http://hertabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback