Fredrik Reinfeldt om vargjakten ...

... skriver Expressen.  

De beslut som nuvarande regering har fattat är i alla fall en bit på väg och insikterna om att vi behöver ha en långsiktigt fungerande rovdjurspolitik verkar ha landat även hos statsministern.  

Kommentarer
Postat av: Bolle

I alla fall en bit på väg skriver du.Vilken väg? En ny utredning skall tillsättas där det ska fastställas hur många individer glesbygdens folk måste stå ut med. En bit på väg var det men fråga gärna Anett Back i Lekvattnet vad hon, som fårägare, tycker som återigen fått får vargtagna häromdagen.

2010-08-03 @ 10:09:46
Postat av: Inga M

Bolle: Jo, just en bit på väg mot en hållbar rovdjurspolitik.Vi fick till vargjakten förra året och det blir i år också samt en begränsning till 210 vargar tillsammans med försök att lösa inaveln. Och rätt att försvara både hundar och tamdjur vid direkt attack. Det blev också beslut om regional förvaltning vilket kommer närmare de som är berörda istället för att Naturvårdsverket ska detaljstyra. Det är helt ok beslut och det finns i nuvarande regering en förståelse och ett erkännande av problematiken. Man tar beslut om rovdjur och får både ris och ros för dem. Den förra regeringen backade och vågade inte något,utan sopade under mattan, valde att låtsas som om det inte fanns några verkliga problem utan hävdade att de drabbade endast läst för mycket sagor.Men som Du påpekar vi är inte framme ännu. Dock bävar jag för fortsättningen om vi får en rödgrön regeringsröra efter valet.

Postat av: Inga M

Bolle: Nej Du har rätt i att kommentarer som direkt uppmanar folk att inte rösta på mitt favvoparti blir inte publicerade. Men jag diskuterar gärna sakfrågor som Du ser.

2010-08-04 @ 14:28:24
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback