Barcelona o Gaudi...

... måste Ni kolla på här! Jag tror ibland att jag sett allt som har med Gaudi och Barcelona att göra men det har jag inte, det inser jag när jag kollat min barndomsvän Suss blogg, Leontina. Ni måste bara kolla också.Titta gärna på inlägget före det här på det fantastiska klostret som är byggt uppe på en bergshylla och som man åker till med kabinbana, högt uppe i himlen. Det är helt otroligt!  Och Suss lägger ut massor av fantastiskt fina bilder från sin resa nu.

Kommentarer
Postat av: Ailas

Gaudi var en fantastisk man och levde ett speciellt liv, som tyvärr slutade så tragiskt. Barcelona är en härlig stad som jag gärna återvänder till vid tillfälle!

Postat av: Inga M

Ailas: Ja om jag inte minns fel så bodde han rätt primitivt i kyrkan i minst ett decennium med byggnationen pågick. Det måste ha varit en uppoffring. Tragiskt också att han blev påkörd av en spårvagn och inte ens igenkänd vid det tillfället. I så fall kunde han ha fått snabb vård och eventuellt överlevt olyckshändelsen. Så var det om jag minns rätt från allt gammalt läsande om Gaudi. Jag är väldigt förtjust i hans arkitektur och hans konst. Barcelona är ett av få ställen som jag sörjer att jag aldrig kommer till. Tur att Suss visar så många bilder att det känns som om jag var där.

2010-04-11 @ 22:57:06
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mia

Ja, jag har just läst det inlägg du länkat till. Härlig arkitektur.

2010-04-12 @ 05:13:30
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: anne

Är du vän med Suss!?! Det visste inte jag!!!Jag har med stor glädje läst hennes Barcelonainlägg!

2010-04-12 @ 20:00:32
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Mia: Ja, det är fantastiskt med hans skapelser, så annorlunda.Anne: Japp, Suss är min vän från uppväxttiden. Det var jag som visste att hon behövde en blogg när jag var där på besök för ett par år sedan och så fixade jág en till henne och på den vägen är det. Nu är hon också "förstörd".

2010-04-12 @ 20:19:44
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback