Surfa och blogga i sängen

Det är himla bekvämt att ha en laptop med sig i sängen för att kunna surfa, blogga och läsa mail.  Egentligen inte konstigare än att läsa tidning eller bok i sängen. Nu är vi 16 % i Värmland som gör det.

Fast hon på
bilden har det rasande obekvämt. Det är mycket behagligare att skaffa en upphissbar säng, halvsitta i den och ha datorn i knät. Fattar inte att inte datortillverkarna och sängtillverkarna  och nattygsbordstillverkarna  hänger på trenden och anpassar sina produkter till detta nya behov; sängsurfandet.

Jag har nu ställt  IKEAs Hemnesbyrå (ofta skötbordsunderrede i småbarnsfamiljer!)  bredvid sängen och där får datorn plats i mellanrummet. Själva skåpet går inte att använda då men det gör inget.

Detta är alltså inte jag ;-)) . Jag är inte vänsterhänt, sover inte sminkad, med uppsatt hår och med armring! Ville bara illustrera inlägget med en passande bild! Det är antagligen så här man tror att surfandet i sängen går till om man inte gör det själv.  Detta är en typiskt manlig bild.

Kommentarer
Postat av: Marie

Hahaha..sover du inte sminkad, med uppsatt hår och smycken på dig... nu blir jag grymt besviken! Jag hade en HELT annan bild av dig! Jag trodde att alla lärare lekte Dallas på nätterna ;-)))))


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback