Gäster...

...har vi haft under helgen. Igår lördag var det kräftfest för 6 pers här. Sång och äting och trevligt. Idag söndag bjöd vi  på Jansson, sill och tillbehör och så Ris a la Malta till dessert. Det var vänner som vi inte hunnit träffa på ett tag. Jag åt dessert båda dagarna, alltså sött. Men jag har inte bestämt mig än om jag ska fortsätta att vara sockerfri kommande vecka eller bryta nu. Vi får se.

Sen har vi bara varit lata mellan varven och jag har gjort några besök hos modren förstås och fiskegäster som kommer och går. De som kom igår har redan fått en gädda på en meter och var himla nöjda. Det är ett gäng på  fyra gubbar som alltid fiskar tillsammans.

Vi har det väldigt bra egentligen, goda vänner, hyfsad god hälsa så vitt vi vet och nu är det dessutom fint väder! Riktig brittsommar med värme till och med. Bortskämda blir vi och passar på att njuta så länge det varar. Man vet aldrig vad livet kan ha i beredskap framöver.

I kväll fick jag dessutom av en av gästerna lära mig att hantera mappar och flytta omkring dem, samla bilder i mappar och lägga på hårddisken som jag köpt. Den rymmer 600 GB och bör räcka min livstid ut. Fast sånt tror man ju alltid innan. Sen blir mapparna man vill spara allt större och tar mer plats. Men jag orkar inte hålla på och bränna dvd längre. Det blir såna mängder med skivor och nu är det knappast möjligt längre när jag vill ha en hel del bilder sparade stora. Jag tar en del bilder i mindre format också, men det blir olika. Bra att man kan reglerar enkelt på kameran numera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback