Förvaringsplats för uppladdningsbara apparater...

... är det alltid brist på hos oss (och hos många andra tror jag!)  Nu ska gubben ha nåt i den nyrenoverade källargången att förvara diverse jakthjälpmedel i, sånt som behöver  laddas upp. Ni anar inte hur mycket det finns: Jaktradioar av flera slag, pejlutrustning för hundar, starka lampor osv.

Jag skulle ju vilja lösa det så att man slipper se eländet med alla trassliga sladdar, adaptrar och så. Nu står de här lite överallt i huset, oftast på golvet i brist på bättre.

Tänkte att om man köper ett
högskåp  utan hyllor, ett som inte är så djupt, skruvar det direkt på väggen så borde det gå. Det finns en sån där rund platta på väggen högt upp,  som brukar skvallra om elsladdar bakom. Om man sätter skåpet direkt på den, gör hål i bakväggen i skåpet för all el som ska in och drar in sladdarna direkt i skåpet så behöver man inte se dem.

Då kunde elektrikern montera  så många vägguttag som kan behövas inne i skåpet med liten bit emellan, för det är ju ofta adaptrar som är skrymmande. Sen kan man skruva in det antal hyllor som behövs, kanske inte så djupa, det kunde räcka med tavellister att ställa apparaterna på där inne i skåpet. Eller kanske något slags fack att stoppa in dem i.  Och allt kan kopplas till el inne i skåpet. Det behövs nog en del krokar också att hänga grejer på; typ hundkoppel och halsband och selar och sånt.

Detta tål att tänka på!

Kul med ett inredningsprojekt till. Speciellt när färdiga lösningar saknas, som ofta är fallet i redan färdigbyggda hus som vårt.

Kommentarer
Postat av: Trolda

Visst är det kul med inredningsprojekt! Jag vill alltid ha något sådant på gång, även om det nu på grund av flytten kanske blivit lite VÄL mänga...Men SNART är sovrummet klart! =D Den knubbige Ängeln är gjord i ett "nytt" material som mycket görs i nu. det är ett "kompositmaterial" (blandmaterial) med bland annat plast o gips, men SER inte "plastigt" ut. Priset ligger på 149.Trolda - önskar dig en fin helg!

Postat av: TT

Det var fiffigt, det där med högskåpet! Skulle behövas hos oss.

2009-10-09 @ 22:06:50
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Inga M

Trolda: Mmm inredning förgyller min tillvaro också och framöver ser det just nu ut att bli mycket av den varan. Det var ett mycket rimligt pris på ängeln. Önskar att jag bodde närmare Din hemvist! Jag har ju snöat inne på änglar.TT: Förvaring av elartiklar är sorgligt bortglömd i svensk färdig heminreding.

2009-10-10 @ 04:46:59
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback