Sations panoramabild...

... kan man göra med min nya Ericsson Satio. Det upptäckte jag häromdagen av en slump. Fick frågan för några dagar sedan och visste inte då måste jag erkänna med skammens rodnad på kinderna. För Er som inte vet vad det är så kan jag berätta.  I panoramaläge på min kamera blir det  tre ramar i displayen. Då tar man först en bild rakt fram, det blir mittbilden. Sedan för man kameran åt vänster och när jag lyckats hamna precis inom ramen till vänster så tar kameran automatiskt ett nytt kort där och sedan för jag kameran till höger om ursprungsbilden. När den då är i exakt läge så tar den automatiskt en bild där. Sedan har jag tre bilder som utgör ett perfekt panorama. På Sation kan man alltså göra tre panoramabilder bredvid varandra så vitt jag vet nu. Det kanske finns andra möjligheter som jag inte förstått än.

Kommentarer
Postat av: TT

Vad fiffigt! Undrar om man kan göra så med min nya Nokia? Det tog lång tid innan jag ens hittade kameran i min... kanske har jag köpt på mej något för avancerat!? :o)

Postat av: Inga M

TT: Risken med nutida komplicerade apparater är att man får betala för en massa teknik som man aldrig använder. Jag kunde ju inte med min gamla telefon, ens när det fungerade.

2009-11-14 @ 08:05:42
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback