Lamporna i tvättstugan på plats!

Nu har jag inhandlat lamporna till tvättstugan och de är på plats. Det blev nästan som jag tänkt mig. Om jag hade haft råd så hade det förstås blivit  kristallampor för så där 5-6000 SEK. Nu blev det fusk istället, lampor med glasprismor. Men det gör inget för effekten blir den samma. Egentligen helt vansinnigt alltså i en tvättstuga. Men kul, så som jag tänkte mig. Skåpet som vi köpte för att ha till alla laddningsbara apparater här vid Rolands jaktkläder och jobbkläder i källargången, var för litet. Nu ska det bli en Billybokylla  40 cm bred, 28 cm djup och 202 cm hög + en fin skåpdörr till. Den ska hänga på väggen förstås, jag vill inte ha något att städa runt här nere där det hela tiden blir så lortigt och vi drar in smuts.

Det fattas bara en  fin stor canvastavla på väggen rakt fram i tvättstugan med något rödaktigt sjömotiv och så någon dekoration på den stora vita väggen. Men det är ingen brådska. Kul att tänka också och dra ut på valet lite.

Lamporna ser väldigt gula ut på bild men det är de inte i verkligheten.





Rakt fram där ¨på den väggen ska det vara en stor canvastavla har jag tänkt.




Till vänster där vid kläderna ska skåpet hänga på väggen.



Här på väggen ska det vara någon dekoration som jag inte tänkt ut än.

Det blev nästan lite Halloweenstämning över det hela, lite av Fantomen på Operan.

Kommentarer
Postat av: Blackout

Mycket fint, det är klass på din tvättstuga.

Postat av: åsa

Snyggt tycker jag!

Vad är det som säger, att man inte kan ha "kristallkrona" i tvättstugan?!

Ha dé!

2009-11-06 @ 18:43:37
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: Thalina

Härligt med vackra lampor i tvättstugan.Jag har en kristallampa över mitt köksbord och det tycker jag om.Ha en fin kväll kram Thalina

2009-11-06 @ 19:13:08
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: Suss

Vilken häftig grej att ha en kristallkrona - om än fejk - i tvättstugan. Jag som var impad av barnens gudmor som satte sin arvekrona över köksbordet en gång i tiden.

2009-11-06 @ 22:25:32
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inga M

Alla: Tack för vänliga ord omdömen! Det lustiga är att glasprismalampor tycker jag passar i min källare med rena vita väggar och nästan inga prylar alls, men jag skulle inte klara av att ha dem i mitt röriga kök. Jo om det vore modernt och minimalistiskt. Men det är det verkligen inte. Det är gammalt och rörigt.

2009-11-07 @ 11:08:52
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Marie

Stiligt!

2009-11-07 @ 11:09:08
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Trolda

Ja men så UNDERBART!!! =D här "kitschar" vi till det minsann...;-) Jag gillar ju också de "brytningar" det blir av det "oväntade" =D Tycker verkligen din tvättstuga är fin! måste kännas betydligt roligare att ta hand om tvätt-bestyren nu! =D



Trolda - "kitschig" ;-)

2009-11-08 @ 15:05:41
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Cissi

Det är ingen dålig tvättstuga du har, tjusiga lampor! Det gör ju det tråkiga arbetet lite roligare... Fast jag tycker förståss att tvätta är rätt kul, det sköter sig själv.

Mannen min använder inga skjortor så det blir minimalt med strykning. Helt i min smak!

2009-11-08 @ 20:32:29
URL: http://cissilina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback