Agenda

Det blir en mager agenda den här helgen. Jag har haft föräldrasamtal den gångna veckan med flera sena kvällar så det fick bli en lugn helg. Det blir ju desto mer nästa. Jag ville inte ut och släppa Oskar heller, det var för mycket som var efter här hemma, tvätt, mat, plock.

Gubben gick ut med Jazz i morse och sköt en räv. Han trodde Jazz jagade på en hare eftersom det buktade  runt hela tiden. Det landade vid Lintjärn tror jag till slut och det var där räven sköts. Förmodligen en unge från i år. Det är en viltvårdsinsats att skjuta räv. De har för få fiender och tenderar att bli för många annars och då drabbas de av rävskabb och annat elände.

Jazz mår bra i tasssen nu ser det ut som, fast han blir mycket tröttare än han annars brukar bli efter en halv jaktdag. Både han och gubben sover i sofforna i vardagsrummet.

Jag förbereder maten, älgfärsbiffar och svamp och äppelefterrätt.


Jazz har sprungit 32,5 kilometer idag, medelfart av 8,7 kilometer i timmen. Men det var ingen jakt större delen av tiden. Jag lägger ut bilden på GPS-spåren senare.


I morgon är det fars dag, med extra god mat och tårta. Vi åker nog till Ersta på julmarknad under dagen. Det var visst öppet mellan 12 och 17 eller nåt sånt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback