Trendgallerierna i Vasastan

Straffet för att jag inte gick till gallerierna i Vasastan när det var lite regntungt blev att jag fick gå dit i ösregn sista dagen istället! :-)

Först fastnade jag på Bukowskis länge och väl. Det är en auktionsfirma som har både slagauktion (på plats i lokalen) och nätauktion. De här två verksamheterna är arrangerade så att allt som ligger ute på nätauktion finns i källaren med massor av grejer och allt som skulle till slagauktion presenteras i gatuplan. I alla fall väldigt roligt att gå och se på föremålen. Jag skrev upp ett par saker som jag ska gå in på nätet och följa sedan på auktion, eventuellt lägga ett bud på.

Sen letade jag mig fram till gallerierna på Hudiksvallsgatan 8. Här finns flera i samma trappuppgång och man får nästan veta om dem för att hitta dit och den publik man vänder sig till är nog i första hand konstsamlare och inredare.  Roligt att se. Tack Börje för tips!

På galleri Christian Larsen ställdes ut en gammal bekant från Arken i Danmark för några veckor sedan; Mads Gamdrup 
Det mesta på den visningen var sålt och priserna ligger på 25.000 - 45.000 kr.  På de här gallerierna finns sånt som är sevärt och som jag tycker är god konst.

Det här fanns i ett annat galleri.
Henrik Stenberg på Natalia Goldin Gallery
Henrik Stenbergs bilder

Kommentarer
Postat av: Cissi

Här händer så mycket saker hos dig. Ville bara säga att jag lusläser allt och lär mig nya saker hela tiden! Spännande!

Postat av: Inga M

Cissi: Va roligt att Du läser här och uppskattar min blogg! Det känns alltid bra. Jag läser gärna hos Dig också som Du märker.

2009-05-24 @ 22:27:22
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback