Tjocka sparrisar är bäst!
Hittar Du bara människor att äta ihop med ( läste i Din blogg att Du träffar mycket folk men...)
Maten låter ju mycket gott, sparris, älgkött och vin ...en trosdagskväll!!!!!!
Mums.
Ser att du har det bra....men nu får du lov att stanna hemma ett tag, inte bara vara i stor stan och goa dej.Ser mycket fram emot måndags morron.
Herta: Ja, på bloggen framstår vi nog som sällskapssjuka matvrak, både jag och gubben, oavsett om vi är på samma ställe eller inte.
Hannele: japp!
Ingrid: Det ska bli roligt att träffa Dig och barnen igen!
Låter ju hur mysigt och gott som helst :) Och TACK för tipsen! Det får nog bli en upplevelse av något slag...Sen behöver han tydligen en ny flagga också...vi får se. Ha en fortsatt fin vistelse!
Trolda - kramar =D
Låter riktigt gott. Och jag tror jag vet vem du delade kvällen med då jag samma dag läste om sparria i en annan blogg:-)
Hoppas allt är väl med dig! Ser att du har en tid i Stockholm och njuter av vad staden har att erbjuda. Kul! Har ännu inte bestämt vad jag gör med bloggen men kan inte riktigt släppa "bloggkontakterna"...
MEGA stora å tjocka ska det va!
Trolda: Hoppas det blir bra, vad det än blir. Om det blir en ny flagga så kanske den blir liten om kassan är skral! :-)
Lotten: Strunta i att blogga så länge Du inte känner att det är roligt. Det finns ju ingen vits med att göra bloggandet till en plikt bland andra plikter. Roligt att höra ifrån Dig i alla fall och jag hoppas att allt ordnar sig till det bästa.
Daniel: Japp! Så är det!
Har jag inte läst om tjocka vita sparrisar och en lång österrikare på en annan blogg?? Jag har mina aningar...
Rutan: Ja, det är ju säsong nu, för sparrisarna alltså, så de dyker nog upp här och var! Österrikare funkar därmot året om.