Idag onsdag...

... blir det nog mer flanerande på Upplandsgatan bland "gammalt" och så vidare upp mot gallerierna på Hälsingegatan / Hudiksvallsgatan enligt Börjes rekommendationer och så till slut Bonniers konsthall vid St Eriksplan. Där ska jag fika i så fall och se om man har kvar de galna lamporna från senaste besöket.

Men agendan styrs av vädret. Det finns risk för regn och då ´kanske jag hittar på något annat. Eller också blir det en dag "under täcket" med slappande, läsande av senaste Gardellboken och besök i gourmetbutiken runt hörnet, Matdistriktet på Rådmansgatan vid Observatorielunden, strax före trappan.

Kommentarer
Postat av: Trolda

Ju hårdare stjälk - desto varmare vatten, visst är det så! Sen FINNS det ju såklart undantag också, men i de allra flesta fall är det det som gäller. Ha en fortsatt fin semester!Trolda - Kramar =D

Postat av: ingrid

Förstår att du har det bra, men hoppas du inte har det bättre än att du längtar lite till oss, väntar med spänning på att höra vad du tyckte om boken. Ha det fortsatt bra!!!Kram I

2009-05-21 @ 22:01:25
Postat av: Inga M

Trolda: Det var som jag misstänkte alltså.ingrid: Fast det lär dröja ett tag. Jag hinner inte läsa på dagarna och på kvällarna slocknar jag som en klubbad oxe.

2009-05-22 @ 07:32:51
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback