Himla sköna Ecco!


Sköna Ecco köpte jag igår fredag. De är väldigt bra att gå mycket med, bekväma. Den där flärpen ovanpå anvämnder man att dra upp plösen med, vilket behövs eftersom man inte knyter skorna i vanlig bemärkelse utan ställer in ett gummiband rätt och sedan drar på skon. De är egentligen svarta men ser grå ut på bild av någon anledning. Jag har inget fotoshop med mig så jag kan justera färg heller.  Ovandelen på skon är ett nät så man blir inte svettig och varm om fötterna. Blir nästan som sandaler.

Kommentarer
Postat av: Herta

Grattis till de nya skorna.

Postat av: Gisan

Sköna skor är A och O om man ska få fina promenader. Kramar...

2009-05-16 @ 12:51:56
URL: http://gisans.blogspot.com
Postat av: kicki

Kan tro att du har det underbart, och tänk att bara få rå sig själv...äta vart man vill, gå vart man vill...men det är klart när 4-5 dagar gått då längtar man...efter gubben...sällskap till maten, sällskap på promenaden...

Jag ser att du tar samma sväng på promenaden som jag brukar göra när jag kommer till storstan, först Olov Palmes grav, mitt emot där en eukologisk affär...sen fortsätter jag dit näsan bär...mys..

kramen på dej, sköna skor förresten....

2009-05-16 @ 16:06:09
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se/
Postat av: Inga M

Herta: Tackar, de var perfekta<!Gisan: Bra nu när jag går så mycket på hårt underlag.Kicki: Du har säkert rätt! Vi får se hur det går om några dagar! Men jag har lite sällskap också ibland.

2009-05-16 @ 20:54:23
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Tack för tipset, mina s.k. gåskor har just rämnat från stortån och bakåt cirka 8 cm, så de hamnar i runda arkivet snarast. Ecco nästa!

2009-05-16 @ 22:16:32
URL: http://leontina.blogg. se
Postat av: anne

Hmm...Sådana skor skulle jag behöva!Butiken här i Nyköping hade till största delen Saltåkvarns produkter. Jag har ibland varit ut till Ytterjärna och handlat hos antroposoferna (tror inte de driver Saltå kvarn dock men säljer deras produkter). Har du varit dit? Mycket väl värt ett besök, arkitekturen, butikerna, trädgården vid vattnet, restaurangen. Pendel till Järna och sedan torde väl det finnas någon buss.

2009-05-16 @ 23:30:11
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Suss: Köp såna här! De är kanon! Nu har jag ju gått i dem timmevis men de klämmer inte ens mina knöliga fötter och sitter ändå rätt stadigt. De finns i två varianter, en med smalare läst och en med bredare.Anne: Jodå jag har varit i Järna ett antal gånger. Dottern har utbildat sig, arbetat och bott där några år. Så vi har sett det mesta både inne och ute. Deras fik och butik är väl värt ett besök om man inte varit där förut. Jag gillar ju arkitekturen också, deras färger och materialval.

2009-05-17 @ 07:06:21
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Är hon Waldorflärare eller sjksköterska eller något annat? Eller har hon koll på deras matprodukter? Jag är nämligen spekulant på bra recept för att mjölksyra grönsaker. Jag var på en hönserikurs där ute vid ett tillfälle, och lunchbuffén var så fantastisk och de mjölksyrade morötterna kan jag fortfarande drömma om.Jag var på en brödbakarkurs också, i förhoppning om att lära mig avancerad brödbakning, men tyvärr var det helt grundläggande. Och osaltad soppa fick vi till lunch den gången...

2009-05-17 @ 11:05:44
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback