Upplevelser som present...

...finns samlat här.  Det är flygning, natursafaris, ja lite av varje. Jag läser om det hos Anne som finns länkad här bredvid. Gubben fick en gång när han fyllde år, en flygtur i Bromma. I den ingick att han fick ratta en stund själv. Det var mycket uppskattat. Bra att ge sånt till folk som är lite till åren och som redan har alla prylar de behöver.

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag har en gång fått en luftballongfärd i present, men det var innan jag fick barn. Idag är jag alldeles för sjåpig för att kunna åka luftballong, jag skulle få panik av att bara tänka tanken på att ställa mig där i korgen....jag var helt klart tuffare förr!

Postat av: anne

Vår kompis fick nattkajaking i Stockholm i present, jag valde mellan det och att "flyga" i en flygsimulator. Det finns ju massor att välja på, men somligt kostar ordentligt med santar, medan annat är överkomligt.Jag spanade på Brommaflyget, det gjorde jag...:)

2009-07-21 @ 20:30:01
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: britten

Min man fick en flyglektion i Skavsta i födelsedagspresent och det var också väldigt uppskattat kan jag säga ...upplevelser är bra presenter......kram

2009-07-21 @ 22:40:45
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Inga M

Marie: Jag skulle aldrig våga luftballong eller något liknande. Jag var också mer frivågen förr.Anne: En del såna här presenter är ju sånt man får samla ihop till rätt många eftersom priserna är höga. Bromaflygningen gick på en del om jag minns rätt.Britten: Kan jag tänka mig var roligt, jag skulle inte vilja ha en sån present förstås. Hellre guld och diamanter! :-))

2009-07-23 @ 06:27:30
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback