Byxhängare...uppdaterat

...skrev jag om i ett inlägg. Den verkar himla bra!  Sparar plats och gör förvaringen överskådlig.


Så här ser den ut, går lätt att dra ut. På varje pinne ryms två par byxor, alltså 18 par sammanlagt. Ovanför byxhängaren är det lagom höjd att hänga blusar och skjortor och tröjor. Den här finns hos IKEA i olika bredder;  75cm som den här och 100 cm. Den här var lite för smal för garderoben men gubben skarvade i med ett par brädbitar först och fäste den i på insidan av garderoben. Det är alltså inte en IKEA garderob, de kanske är förberedda för den här, jag vet inte.  IKEA har en byxhängare till, en ny modell med små förvaringsfack längst in. Men den rymmer då i gengäld bara ett par byxor på varje pinne.

Såna här blir det nog fler i huset. Tänkte ett tag köpa IKEA rullande klädhängare och ha den lös i rummet, men jag väntar med det ett tag.  Det fick bli en vanlig hatthylla med snygga vita träklädhängare ( också IKEA) 80 cm bred. Nu ångrar jag bara att jag inte köpte ett skåp på c:a 90 '* 90 cm och 60 djupt att ha dukar i och ett antal förvaringsbackar halvt genomskinliga för en billig penning. De hade varit perfekta att förvara prylar i i källaren.

Kommentarer
Postat av: Marie

Bra, jag funderade just på hur en sådan ser ut!

Postat av: TT

Fiffigt! Sådan ska jag införskaffa så kanske man inte gnäller på morgonen när man inte hittar saker och hittar man kläderna är dom skrynkligt inhängda mellan andra plagg!

2009-07-25 @ 23:29:33
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Marie

Ja, den var fiffig. Den skulle vara någonting för mig. Jag har en massa byxor som jag vägrar kasta, men inte kan använda, för att de är snygga och jag inbillar mig att jag en dag ska komma i dem igen. Jag skulle helt klart behöva en byxhängare!

2009-07-26 @ 08:07:30
URL: http://www.mariee.se
Postat av: anne

Smart. Jag har två stänger i min ena garderob, men den nedersta laddar jag bara sånt jag är för lat att hänga upp. Eller när alla klädhängare är upptagna. Som tur är köpte vi 24 nya klädhängare på IKEA förra veckan, men till min egen garderob har jag inte kommit ännu. Efter dagens sanering av yngsta sonens rum är jag helt slut....

2009-07-26 @ 18:23:00
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Alla: Byxhängaren är jättebra, jag kommer nog att köpa fler. Saneringen av husets kläder och förråd och garderober fortsätter. Jag har ett enormt klädberg som ska väck nu. De vita träklädhängarna på IKEA var slut nu men jag ska köpa flera sen.

2009-07-26 @ 22:53:38
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback