Varg i Karlstad


Varg har observerats vid
Bergviksmotet igår den 21:a januari, och rörde sig i riktning mot villaområdet Hultsberg, sedan fann man också spår av varg i en trädgård i Knappstad i utkanten på Karlstad.  Man kan väl anta att det är samma djur. 

I huset där vargspåren hittades bor den här söta lilla tjejen, Elin. Det känns inte helt bekvämt att hon har varg i trädgården tycker jag.

Idag fick vi veta att man konstaterat parbildning av varg i Glaskogsområdet. Ett par revirmarkerar och man väntar nu att få spår av löpning.

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag kollade om det var din länk till vargsidan som var stängd. Men det var det inte. Jag hörde på radion att de stängt någon länk som handlade om var vargar finns för att förhindra att ge tips till de som vill skjuta dem!

Postat av: Inga M

Jag såg också det, men man nämnde inte vad som hade hänt egentligen.Uppenbarligen var ingen varg skjuten i alla fall. Den här sidan är inte stängd. Den startades av en privatperson för att hjälpa till att informera om var varg rör sig så att vi som bor nära kan hålla oss ifrån dem, inte jaga dem. De som eventuellt vill jaga varg hittar dem nog ändå utan internet.

2009-01-22 @ 22:47:22
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback