Blyga kattfröknar!



Två små blyga kattfröknar har jag umgåtts med i Stockholm på Wollmar Yxkullsgatan. De var verkligen blyga och försiktiga. Kolla den här längst ner. Hon är tigerrandad på ryggen och leopardprickig på magen. De har hängt med från LA i flytten och klarat miljöombytet bra. De är förstås innekatter, kan inte vara ute alls. De skulle bli helt vilsna och gå bort sig.


Kommentarer
Postat av: Marie

Maxi har skaffat sig en liten kattflicka och hon är också hur blyg som helst. Hon gömmer sig gärna bakom soffan om hon har möjlighet. Nu tål jag tyvärr inte katter. Jag försökte att klappa Maxis lilla då min allergi över lag har blivit mycket bättre, men det gick inte. Katter är i och för sig det som jag är absolut mest allergisk emot så det var kanske att hoppa på för mycket.

Postat av: Mia

Aha, har du en invandrad katt också i din släkt! Det låter spännande, och den är ju dessutom litet annorlunda i utseendet! Fin kisse tycker jag.

2009-12-13 @ 10:49:11
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Suss

ÅÅååååhh, vilka små ljuvligheter. Jag är 100% kattmänniska och har våldsam kattabstinens. Dock står jag emot än så länge, för jag är borta så mycket att det skulle bli synd om den katten jag tog hand om. Den dagen det blir dags kommer jag att köpa en på något katthem.

2009-12-13 @ 12:29:09
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Så söta kissemissar !

Jo, när man bor i stan är det bäst för katter att vara innekatter.

Ha det så gott

2009-12-14 @ 21:30:48
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback