Wall stripes funkar inte på källarvägg!


Jag köpte IKEAS wall stripes, fyra såna här blomslingor i en förpackning för 149 SEK för att testa. Det funkar inte. Den släpper i kanterna och fladdrar varje gång vi öppnar dörren. Utan små tejpbitar här och där skulle den ramla ner. Skulle kanske sitta fast med dubbelhäftande tejp under eller häftmassa. Men det blir inte fint ändå för jag tror att kanterna skulle släppa i alla fall. Om detta ska se snyggt ut så måste det sitta tajt och se ut som målat direkt på väggen!  Det går säkert bra på slät vägg, men den här är lite skrovlig, alltså målad puts.  Funkar  inte heller att ha den självhäftande plasten runt om som schablon och måla i eftersom den lossnar på den här väggen.

Det får bli något annat på den här långa vita väggen. Den kan sysselsätta tänket ett bra tag innan jag bestämmer mig. tips och förslag på väggdekoration eller annat här mottages tacksammeligen.

Kommentarer
Postat av: anne

Tandläkarsyrran har inte hört av sig. Jag får väl gå på henne igen...:)

Postat av: Inga M

Anne: Asch, Du behöver inte masa med henne, det var bara en tanke. Det är säkert också några såna här stripes som ramlar ner.

2009-08-26 @ 21:19:51
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag såg de där blomslingorna på IKEA i kungens kurva och tyckte att de var ursnygga så jag övervägde att också köpa dem. Men en utav mina stora flickor var med mig och gjorde mig uppmärksam på att det verkade som om de släppte lätt....de hade börjat släppa i kanterna även där på IKEA. Jag köpte med andra ord inga och när jag nu läser ditt inlägg så verkar det ju faktiskt som om IKEA har lite problem med de där blomslingorna.

2009-08-26 @ 22:05:54
Postat av: Inga M

Anonym: Nej, man ska nog passa sig för dem. I o för sig är det ingen stor investering, men harmligt med så mycket jobb som det ändå är att sätta upp dem och sedan ramlar de ner. De är absolut inte snygga om de släpper i kanterna!

2009-08-26 @ 23:36:16
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

du får göra som kompisen min måla av dom å måla direkt på väggen det blev skitsnyggt :)

2010-01-10 @ 09:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback