Förvaringsrenovering källare...

...har vi satsat på i sommar och den sunkiga tvättstugan. Vi är av naturen lata och nu efter så många år utan insatser så var vår förvaringssituation urusel. Till slut knövade vi  bara in där det råkade finnas en glipa och sen glömde vi bort vad vi ägde och köpte nytt istället. Helt hopplöst! 

Nu kommer ibland lite glimtar från hur vi tänkte och gjorde för att göra det bättre. Det har varit mycket vridande och vändande på allt för att få de saker närmast som vi behöver oftast och det andra en bit bort. Sen ville vi samla liknande prylar tillsammans så de inte var utspridda. Sammanfattningsvis kan man väl konstatera att vi har alldeles för många kvadratmetrar att husera på, då samlar man på sig en mängd prylar som är inte så behövda, men som är svåra att slänga. Ändå¨har vi slängt massor, bränt, skänkt till loppis och second hand, kört flera lass! Vi skulle ha varit färdiga för någon vecka sedan men eftersom jag fjompat mig lite och varit skröpplig så har det legat på is. Vi blev klara med det mesta idag, så jag kan tvätta i alla fall.


Förhöjning under tvättmaskinen var helt suverän!! Nu slipper jag stå på knä när jag ska lägga in i den. Rekommenderas till alla, åtminstone oss som börjar bli gamla och stela. Finns att köpa för några hundralappar överallt där man säljer tvättmaskiner. Värd varenda krona! Visste jag inte fanns ens förut!


Förvaring i utdragsskåp i tvättstugan för kemisk-tekniska grejer som stått utspridda i huset lite här och där. Nu blir allt överskådligt och lätt att hitta. Det är ett Faktumskåp från IKEA med Applåddörrar tror jag. Önskar mig förstås ett sånt här skafferi också. Men i övrigt vill jag ha kvar köket från 1977.


Tom fin vit vägg som jag ska ha något på. Tror tyvärr inte att applikationer fastnar på målad puts men jag ska pröva. Kanske något med smide istället? Vanliga tavlor och foton har vi massor men jag är rädd att de blir förstörda av den ibland fuktiga luften i den här korridoren som ligger i anslutning till tvättstugan i källaren. Textil?
Någon som har en idé om vad det skulle kunna vara här.??

Kommentarer
Postat av: ingrid

Det ser ut att ha blivit jättebra!!!SkÖnt då det är klart. Ses i morgon. Kram

2009-08-16 @ 20:59:51
Postat av: Inga M

Ja, ses i morgon! Det blir bra att komma igång!

Sov gott!

Postat av: åsa

Förhöjning under tvättmaskin och torktumlare, det har jag haft i flera år, men en som maken snickrat ihop och så fick jag välja höjden själv...lyxigt va..?

Det är jättebra för ryggen att ha förhöjning och som du skrev, man slipper krypa ner till golvnivå.

Ha dé!

2009-08-17 @ 18:07:02
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: Inga M

Åsa: Ja jag önskade mig först det av gubben och han erbjöd sig att snickra ihop dem, men sedan fick vi se de här och de var i perfekt höjd så det blev köpta istället.

2009-08-17 @ 22:14:30
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback