Spring Väst var det...

som vi var inbokade på igår kväll. Spring Väst är ju en ideéll sammanslutning med en genialisk idé. Jag har skrivit om det på bloggen förut. Man samlas och går eller springer vilket man vill så där en halv till en mil, gammal och ung. Barnen har en kort sträcka. Alla får ett slags handikapp och tävlar därmed med sig själv i första hand. Men man är tillsammans och har trevligt. Alla får pris varje gång. Dessutom går man på olika ställen varje gång och lär känna bygden på det sättet.

Man betalar en blygsam medlemsavgift varje år och för pengen blir man sedan bjuden på en trerätters! I år var det på Travmuseet och vi måste ha varit mellan 50 och 100 personer. Det var mycket med tanke på att det samtidigt var 60-årskalas på Tjolitta för R på Hästöna, driftig asfaltföretagare med många vänner och en stor bekantskapskrets.

På lördag har Spring Väst fest på Tjolitta också med landgång och musik.

Ville bara säga ett stort TACK till Er som jobbar med Spring Väst  oförtrutet år efter år för att många människor ska ha trevligt och inspireras till att röra på sig och bedriva friskvård.

I kväll ska vi fira Fars Dag på hotellet. Jag bjuder gubben på mat och bowling och det blir tillsammans med U och A i Hol och vi startar vid 17.00.

Kommentarer
Postat av: Suss

Å så har vi gjort samma sak igen, om än en så trivial sak som att äta trerätters samma kväll. Ni hade dock haft roligt hela dagen, vi var "bara" på kalas!

Postat av: Inga M

Suss: Ha ha, så kan det gå. Inte nog med att det blev en trerätters igår lördag, det blev en idag söndag också. Här mumsar vi och äter gärna, jag förstår om bilden av oss som sällskapssjuka matvrak befästs!

2008-11-09 @ 21:57:32
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback