Idag lördag 27:e dec

En riktig slappardag har vi haft. Jag körde äldste sonen till tåget i Åmål för vidare transport till Varberg med tåg till Göteborg och sedan buss till Varberg för att vara med på gode vännens bröllop i eftermiddag.

I morgon åker han hela vägen till Karlstad för att vara med på hockeyn från restaurangen i Löfbergs Lila Arena. Han kommer lite sent men bör hinna äta innan matchen börjar, eller åtminstone ta sig mat. Det blir taxi från centralstationen.

Sen direkt till Stockholm med båda sönerna därifrån och så är julen slut för vår del. Sen får vi leva på minnen och se på bilder och leka med julklapparna.

Gubben jagade hare idag men Jazz fick inte upp. De var 5 stycken ute och jagade hare på olika ställen men ingen av hundarna fick upp någon hare. Det var svåra förhållanden antagligen med mildväder på morgonen (tror jag!).Det blir mycket eldande i väntan på upptag. Gubben påstår att han haft så många dåliga hundar att all töre är slut på flera kilometers omkrets. Men nu idag var han i Tokil tror jag och där fanns tydligen töre eftersom det brann bra.
Lite sol blev det också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback