Telenors bedrägeri - nytt!

Värt ekonomiska och juridiska ombud har tagit över kontakten med Telenor nu efter deras bedrägeriförsök med mobiltelefonabonnemang! Han drog ut kartor från Telenors hemsida med den sanna bilden av mobiltäckningen. Och den är minst sagt dålig. Han frågade Telenors representant hur han i rätten skulle kunna förklara att han sålt en helt värdelös vara för 17.000 kr. Och då äntligen började en förhandlingsvilja skönjas. Man kanske kan tänka sig att fundera på saken i alla fall.  Vi får se vad det landar på.


Kommentarer
Postat av: En liten tant

Vilken gräslig historia det här är!
Skicka Sverker på dem också. Ner i tunnan med den här typen av företag!

Postat av: Inga M

Ja, jag undrar hur många som blir lurade och inte protesterar så som vi gör. Vi kommer aldrig att ge oss med detta utan gå till botten med det hela. Borde nog kontakta Sverker och få ner dem i tunnan!

2007-09-21 @ 05:07:16
Postat av: Gisan

Fy f-n rent ut sagt för dessa teleoperatörer och deras oseriösa sätt! Bra att ni orkar strida!!! Kramar...

2007-09-21 @ 06:13:39
URL: http://gisan.blogg.se
Postat av: Maria

Hoppas ni orkar strida, håller tummarna för er! Jag är så trött på alla dessa teleoperatörer. Håller med dom andra....skicka Sverker på dom!!!!
Trevlig helg Kram!

2007-09-21 @ 09:27:23
URL: http://mrsnothingroth.blogg.se
Postat av: Inga M

Gisan: Ja, nu ger vi inte upp utan ´kör det här i botten. Fick veta idag att man lurat en företagare i Säffle på samma sätt. Han tvingades precis som vi att ta ett nytt abonnemang för att få en fungerande mobiltelefon och ändå fortsätta att betala Telenor bindningstiden ut!
Maria: Det vore nog en bra idé att kontakta Sverker O.

2007-09-21 @ 17:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback