Telenorbedrägeriet igen!

Får veta på vår lanthandel igår att det finns fler som är drabbade av Telenor. I Säffle lär finnas en företagare som grundlurats lika illa och som tvingas betala för dubbla abonnemang eftersom det han betalar för hos Telenor är värdelöst, dvs utan täckning annat är på vissa platser här i Värmland.

Och man fortsätter med sin aggressiva marknadsföring. Telia kräver personnummer för att registrera en kund vilket vår invandrade tyske vän fick erfara och i NWT så går Telenor ut och säger sig gärna ta de kunderna som är besvikna hos Telia. Det är märkligt att man fortsätter sälja en vara som man vet fungerar väldigt dåligt här i Värmland.

Jag upprepar alltså att Roland tvingats skaffa ett nytt mobiltelefonabonnemang på Telia eftersom det han har hos Telenor är värdelöst, utan täckning i stora delar av Årjängs kommun och att vi kommer att processa mot företaget för deras försäljning av ett abonnemang som enligt uppgift skulle ha minst lika bra täckning som Telia. Det nya mobilnumret är


076 1304127
.

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Håller tummarna för er process mot Telenor!
Blev själv grundlurad och har fått löst ett Telia abonnemang.
Orkade inte skriva och tjata mer utan betalade hela skiten för att bli av med det.

Postat av: Inga M

Elisabeth: Tack Elisabeth! Festligt att Du tittar in på min blogg! Var inne på Din hemsida och såg att jag kommenterat hos Din kusin Lotta och att hon frågat på Din hemsida efter vem jag var! Världen är verkligen liten ibland och slumpen har underliga vägar. Ja, vi kör nog detta med Telenor i bott om de inte är villiga att förhandla. Berätta gärna om Du hör om någon mer som är lurad. De måste ju tjäna stora pengar på detta att folk inte orkar bråka utan skaffar ett nytt abonnemang istället.

2007-09-23 @ 07:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback