Första dagens älgjakt!

Första dagens älgjakt!
Här på Harnäs sköts 6 älgar idag, 5 vuxna och en kalv. Detta var den stora tjuren. Den sköts av en annan Kylén men inte Roland. Denne sköt också en annan mindre tjur. Roland hade en fin dag och hunder gjorde ett bra arbete men älgarna gick ut på ett annat jaktvårdsområde. Det blev mycket gående upp och ner i Trollugnsdalen.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Kan inte låta bli att assosiera till Hälge...
Men, det är ju gott med älgstroganoff!

2007-10-08 @ 23:19:59
Postat av: Nike

Hänger ni upp de här på vardagsrumsväggen?

Postat av: Cissi

Det var vackra horn! Gör ni i ordning dem och hänger på väggen?

2007-10-09 @ 21:09:48
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Inga M

Åsa: Mmmm

Nike och Cissi: Nej bevare mig väl, inte i vardagsrummet! Detta horn är inte vårt och de vi har hänger i källaren i ett speciellt rum där allt sånt finns, jaktbilder, troféer, och sånt.

2007-10-10 @ 06:19:18
Postat av: Ann-Eli

Varför godkänner du inte mina kommentarer förresten? Är det bara dem som lovordar ert mördande som får komma till tals ordentligt eller? Prova att googla på ordet älgjakt så ska du se att denna bild kommer upp bland en massa andra bilder. Hur ska jag veta att det är din bild och inte någon annans? Det kan ju rentav var du som stulit den från nån annan? Har du nån patent på den?

2010-12-26 @ 18:07:47
URL: http://annelielizabeth.blogg.se/
Postat av: Ann-Eli

SJUKT var ordet!

2010-12-26 @ 18:17:05
URL: http://annelielizabeth.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Ann-Eli: Min blogg har rätt många besökare och jag har ingen skyldighet att upplåta den till propaganda mot jakt. Jag får ganska många kommentarer av jaktmotståndartypen. Självklart har jag inga svårigheter att bemöta dem om jag vill, men många är på så låg nivå och så osakliga att argumnentationen blir tramsig. Jag orkar inte bry mig om dem och publicerar dem alltså inte. Min blogg är min och jag bestämmer vad som publiceras här, det är rätt uppfattat. Jag har inte pressens plikt att vara allsidig, jag är oblygt jaktentusiast och vägrar skämmas för det. Min blogg är ett uttryck för det, bl.a. Den är uttryck för en del annat också.



För att återgå till bilden så har jag tagit den mot väggen av slakthuset i Harnäs VVO och därmed tillhör bildrättigheten mig, fotografen, enligt svensk lag, såvida jag inte säljer publiceringsrätt eller bildrätt till någon annan. Jag sysslar inte med att stjäla bilder, vare sig på bloggar eller på bildsidor. På de här allmänna bildsidorna brukar finnas en text som säger att bilderna kan vara skyddade av upphovsrätt och att man i så fall måste kontakta innehavaren av den rätten för att kunna publicera den.

2010-12-26 @ 19:39:36
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback