Kameramobil?

Nu är vi i köpartagen. Jag undrar ju vad jag ska önska mig till juklapp. En bra liten fotomobilkamera kanske! I NWT så är det test på kameramobiler och Sony Ericsons K810i vinner ur alla aspekter nästan; bildkvalitet, användarvänlighet, funktioner, Kapacitet, blixt och så. Men jag är inte så förtjust i en massa pixlar. Det är bara skrymmande var än bilderna ska förvaras.

Någon därute som känner till den här kameran? Eller någon annan som är prisvärd och som kan ta bra bilder. Det där med musik är inte intressant för mig.

Kommentarer
Postat av: Gisan

En mycket bra mobil ur mina enkla kunskapers synvinkel. Jag tror att du och jag använder mobilen ungefär likadant. det låter så. Kramar...

Postat av: Nina på Johangården säger

Jag har föregångaren till denna... K750i... och är nöjd med den. Men den har massor med finesser, mp3, radio och en massa annat. Dock tar den fina bilder.

2007-11-08 @ 17:18:07
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Cissi

En bra mobil men kameran i min mobil använder jag aldrig men har hört att den funkar bra!

2007-11-08 @ 19:50:24
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Alltiallon

Min dotter har den mobilen och hon är jättenöjd med den. Hon har haft den ca 1,5 år och varit lika nöjd med den hela tiden. Det har visserligen kommit en ny modell nu som heter K850i och den har 5 megapixlar, så den ska ju vara ännu bättre ur kameraaspekten, men min man har den och han tycker att den är alldeles för klumpig, K810i är smidigare. Mobilen i sig är det alltså inget fel på (om man inte får ett måndagsexemplar) men den har ju funnits på marknaden ett tag nu så den är inte att betrakta som "ny"...;-))

2007-11-08 @ 20:03:20
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Lillepip

ja en sån har jag o det e den jag tar alla mina foton som ligger på bloggen ,tycker den e utmärkt,rekkomenderas varmt,ps,batteriet håller länge med,lycka till m valet,pip

2007-11-10 @ 09:03:52
URL: http://lillepip.blogg.se
Postat av: Inga M

Alla: Tack för tips och tankar om kameramobiler. Jag tar sjävklart gärna emot fler synpunkter på detta ämne vartefter. Jag tar ju alltid lång tid på mig innan jag kommer till skott och handlar.

Håller med om att K850i verkar lite storväxt i formatet och mer pixlar har jag som sagt inte bruk för. Det är bättre med hög bildkvalitet och det är inte samma sak som mycket pixel, ja åtminstone bara upp till en viss gräns.

2007-11-10 @ 10:12:03
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback