Udda bekantskap - en jordbruksminister!

Udda bekantskap - en jordbruksminister!

Björn Klix brukar fråga var vi hittar alla udda bekanta, bl.a. utifrån min beskrivning av vår vän Richard O som växte upp i Ugandas inland och som kan  jaga på traditionellt primitivt sätt.

Här är en annan jägare, men nu i gubbens yttre bekantskapskrets; jordbruksminister Eskil Erlandsson. De har jagat älg ihop vid några tillfällen. Här har Eskil skjutit en älg för Rolands hund. Nja, Roland var hundförare, det var Morgan i Intakas hund; Nikita. Jag tror det var första jakttilfället, året var 2003 och platsen Ockelbo. Fast då var Eskil  en vanlig enkel riksdagsman, inte minister, så det var inte så mycket stohej med allting

Det har varit på gång att Eskil  skulle komma till Årjäng inbjuden av vårt kommunalråd Kjell Ericsson, de satt i riksdagen tillsammans, men datum har flyttats fram, det har inte passat
.
Nu blir det i alla fall på torsdag den 22 mars, han kommer att närvara vid ett landsbygdsmöte på Travmuseet klockan 16.00 och sen åka tillbaka samma dag, en snabbvisit.

Jag antar att det som vanlig blir prat om rovdjur, strandskydd, skogspolitik med miljö kontra produktion och EU kontra jordbruk. Allmänheten är inbjuden att ställa frågor, få information osv.


Kommentarer
Postat av: Lars Anders Johansson

Synd att han hycklar om etanolbeskattningen. Hoppas att det blir ett givande landsbygdsmöte!

Postat av: Anonym

LAJ: Berätta om hyckleri med etanolbeskattningen. Jag har som vanligt nollkoll!

2007-03-20 @ 15:51:57
Postat av: Inga M

Det var ju jag som skrev ovan, namnet bara fösvinner!!!

2007-03-20 @ 15:53:34
Postat av: Anonym

Det var han som var hos mig härförleden, på mitt jobb rättare sagt, tillsammans med sin norska kollega. Så vi har en gemensam bekant!

2007-03-20 @ 18:46:16
URL: http://rutan.blogg.se
Postat av: Anna

Ja, det är bra. Prata med honom om vargarna, han kanske kan göra något. Eller han kanske vill ha dem alla? Ha det! Anna

2007-03-20 @ 19:55:14
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Blackout

Nu får du en chans att grilla honom ordentligt. I all vänlighet förtstås ;-)

2007-03-20 @ 21:41:17
URL: http://blackout.blogg.se
Postat av: Inga M

Rutan: Kul med gemensamma bekanta! Nu har vi ägnat oss åt name-dropping väl? Jag håller på att försöka lära mig ett nytt modernt ord för skvaller.

Anna: Eskil Erlandsson har hittills haft kloka synpunkter i vargfrågan och det verkar han fortsätta med. Tacksamma är vi för det.

Blackout: Herregud, försynta jag grillar aldrig någon, inte ens i all vänlighet! Jag kan möjligtvis drista mig dit och ta kort. Välkommen tillbaka till bloggen förresten, det var ett tag sedan.

2007-03-20 @ 23:56:40
Postat av: Ann-Christine

Hej! Jagande vargbilderna var väldigt fina! Var kommer de ifrån egentligen, hittade inte det någonstans.

Mvh Ann-Christine

2007-03-29 @ 16:33:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback