Ska det funka?

Idag blir det spännande! I eftermiddag ska vi försöka koppla in en snabbare internetanslutning, ADSL. Jag förstår inte vad det är, men är tacksam om det går att ta sig fram snabbare på nätet än nu. Fast jag fasar för förändringen förstås. Alla förändringar med dator och internet och mail brukar innebära krångel och oväntade problem på vägen. Fast det är väl bara min gamla vanliga teknikpanik som slåt till. Jag har i alla fall sett till att alla räkningar har betalats. Vore roligt om det går att få möjlighet att lyssna på musik som dyker upp på bloggen och se filmsnuttar och så. Hittills har det varit helt omöjligt. På pappret i reklamen ser den uppkoppling vi ska få enormt mycket snabbare ut än den vi har, men samtidigt läser jag artiklar om att man inte ska göra sig illusioner. Det som står i reklamen stämmer inte alltid med det man verkligen får.

Kommentarer
Postat av: Kenny

Grattis till ADSL;) Efter ett tag kommer allt fungera perfekt, och Du kommer bli överraskad hur snabbt Du kan göra saker;) Det är bara att gratulera;)


Men tur är väl idag att tekniken i helhet blivit bättre, tänk så mycket det underlättar för många idag... ;)

Postat av: Trolda

Vi installerade också det snabbare alternativet för kanske ett år sedan. Det öppnade sig en helt ny värld...Om än inte jämförbar med sorstadens snabbhet o puls...Men musik o film blev funktionellt och så här på landet är man glad för det lilla....=D Hoppas det blir lika bra för er nu!
Trolda - trevlig helg =D

2007-06-15 @ 19:51:38
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Inga M

Kenny: Än så länge känns det inte så mycket att gratulera till. Det racklar och fungerar nog inte alls egentligen på bredbandsuppkopplingen. Men det blir nog bra till slut.
Trolda: Tackar, jag ser fram emot att kunna kolla på film och lyssna på musik den här vägen också.

2007-06-16 @ 18:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback