Oskars första bock!

image1455

Igår, den 14:e december, lyckades det äntligen! Roland fällde den första bocken för Oskar. Oskar jagade här i haget bakom oss en timme ungefär och Roland kunde fälla den, en killing.

Oskar var lite förvånad först och lite avvaktande när han kom fram men blev allt mer morsk och modig och ryckte lite. Det var utan tvekan ett förstaprisdrev!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Grattis Oskar! Du tuffar nog till dig med tiden! :o)

Postat av: Inga M

Cissi: Ja kanske, men han är lite avvaktande och lite vekare än vi trodde från början; skeptisk till dammsugaren, lite mörkrädd och så. Men väldigt tuff och sällskaplig med andra hundar.

2007-12-16 @ 09:12:30
Postat av: Pierre

Grattis till första fällda djuret för Oskar.
Är alltid lika roligt när det händer.
Det blir nog bättre och bättre ju mer fällda djur det blir.
Tog/fick han någon smakbit??

2007-12-16 @ 15:35:07
URL: http://Zalt.blogg.se
Postat av: Inga M

Pierre: Ja, han fick hjärtat och en njure. Det var också ett helt ok drev, en timme. Det börjar arta sig med lille Oskar. Kanske dags att anmäla till jaktprov. Om det bara finns rådjur så gör han ett godkänt jobb: Bra sök, bra skall och god jaktlust. Jobbet på tappt vet vi inte så mycket om än. Ska bli roligt att se om det här förändrar honom till nästa tillfälle. Vi var ute idag söndag också men fick ingen kontakt med rådjur förrän det var för sent, vid 3-tiden på eftermiddagen.

2007-12-16 @ 23:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback