Navigator i Sthlm hurra!

Navigator i Sthlm hurra!
Vi brukar inte åka omkring i bilen i Stockholm annars. Det blir taxi eller buss. Men med GPS navigatorn var det en enkel match. Vi körde ledigt omkring hur som helst inne i stan. Helt fantastiskt! Här är bildbevis från Sergels torg utanför Kulturhusets entré.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Aj aj aj, du menar alltså att med GPS navigatorn så kommer personbilstrafiken i Stockholm att öka ännu mer? De nya trängselavgifterna lär ju inte avskräcka någon utom taxi och färdtjänst så vi har härliga avgastider att vänta! Ännu varmare vårar framöver!

(Ta det inte personligt, det var bara en allmän reflektion...)

Postat av: Inga M

Ja, nu går det att se Din kommentar!

För vår del blev det inte så stor skillnad. När vi är båda i Stockholm så åker vi taxi för att spara tid. Det är ju så mycket vi vill hinna se på kort tid och vill inte slösa bort den med att vänta på bussar. När jag är ensam blir det buss.

Ja, det kan ju vara en risk att biltrafiken ökar när det blir lättare för oss bönder att ta oss fram. För de stockholmsboende spelar det väl ingen roll, man hittar vägen ändå antar jag.

2007-04-13 @ 19:05:48
Postat av: Inga M

Annaa: Fast GPS kan ju också spara trafik eftersom man åker spikrakt på målet och irrar inte omkring i onödan. Detta måste gå att mäta.

2007-04-13 @ 19:11:28
Postat av: Stockholmaren

GPS i alla ära, men den där bilen är felparkerad. *S*

2007-06-29 @ 23:52:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback