Opinionsstuga Karlstad torg

Opinionsstuga Karlstad torg

Sånt här blir jag så imponerad av!  Exakt på överenskommen tid så kör det bara fram en kranbil på torget, skickar ut en kran, häktar på stugan o lyfter upp den på flaket, åker iväg. Det tar så där fem minuter bara, opp o iväg!!!  Swisch!!

Undrar varför vi inte bygger vanliga hus i flyttbara moduler så att det bara är att dela upp i småbitar och ta med sig när man vill flytta?

Opnionsstugan har nu stått på Karlstad torg denna veckan för att ge människor en möjlighet att informera sig om hur de politiska partierna ställer sig i framför allt rovdjursfrågorna. Det är politiskt hett i Värmland. Man har informerat  och visat på hur partiledarna svarat på frågor, men inte tagit ställning för eller emot något parti. Man har förstås också pratat om hur det är att jaga o ta jägarexamen.

Överraskande nog har många unga människor besökt stugan för att diskutera och de har varit både för och emot. Överraskande var också att det inte går att se vilka som är jägare, vilket man gärna tror. Det har kommit fram unga människor som har sett ut som punkare och berättat att de jagar!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback