Årjängs marknad

Årjängs marknad

Årjängs marknad är ett stort evenemang;  runt 70.000 besökare på tre dagar och de kollar i 700 marknadsstånd, äter kålsoppa och går på tivoli samt besöker Årjängs travbana intill. Det är trav både lördag och söndag marknadshelgen.  Bilden visar en  del av marknadsbacken invid E18.

När barnen  bodde hemma brukade vi sälja kål åt tennisklubben. Det var ganska roligt. Nu var vi där och åt kålsoppa med D  och G i Harnäs. Det är en tradition. Jag köpte också en massa bladväxter av Charlie och godis och strumpor.

Vi var där på söndagen också eftersom Roland hade ett pass  i valstuga  då. Jag köpte mer bladväxter, behöver ha det på skolan som lite luftrenare och trevligt blickfång. 

Bilden tog Roland i samband med helikptertur på 5 minuter. Den var hisnande till och med för honom som gillar flygning.


Kommentarer
Postat av: MariaMagdalena

Hej igen, jag vill bara tala om att jag tagit bort min blogg. Mitt bloggande går inte att tidsmässigt förena med heltidsstudier, 3 barn och 3 hundar samt en äkta make...:-). Jag kommer hit och besöker dig istället när jag har bloggbehov ;-).
Jag hör av mig igen, studierna går förresten bra. Målet är att bli matematiklärare för åk 1-6.

Postat av: Inga M

Det var synd att Du tar bort Din blogg! Jag kommer att sakna Dig.

Du är välkommen hit att hälsa på när Du får tid över. Jag tycker att Du är suverän som tar Dig an detta studieprojekt över flera år och jag önskar Dig all lycka till!

Om Du hamnar i svårigheter i studierna och inte hittar någon hjälp så hör av Dig! Jag har betat av 4 olika lärarutbildningar och läst in sammanlagt 440 universitetspoäng så jag kanske kan tipsa Dig om några användbara genvägar.

2006-09-19 @ 21:34:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback