"Golden hits"- är det nåt?

Angående vårt Stockholmsbesök helgen 16-19 november; funderar på att boka biljetter till Golden Hits. Är det någon som har besökt detta evenemang och som har synpunkter på om det är prisvärt eller inte?

REA var förstås uppbokat redan liksom en del annat. Jag är sent ute märker jag.  Förslag på utställningar, konserter o annat mottages fortfarande.

Kommentarer
Postat av: Gallre Eva

Jag var på Golden hits för ett par år sedan, vi hamnade lite vid sidan och missade det mesta av uppträdandet så vitsen med denna "gimmik" gick förlorad....
Kära maken och jag var däremot i storstan förra helgen och åt vuxenmiddag på Fem Små Hus i Gamla Stan, ett underbart ställe, visserligen med ganska saftiga priser men härligt .

2006-10-24 @ 06:56:49
Postat av: Josephine i Haag

Fjärilshuset i Hagaparken, Omniversum-film på Naturhistoriska - äter gör man gott och relativt billigt i restaurangen högst upp i Kulturhuset på Sergels torg. (och brukar finnas ett och annat att välja mellan vad gäller utställningar och evenemang.)

Postat av: Excessa

Du kan också kolla blocket.se eftersom det imellanåt finns männskor som köpt biljett men sen inte kan gå o då kan de sälja biljetterna till en halvbra penning..

2006-10-24 @ 21:31:52
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Inga M

Eva: Ja, just det, Fem små hus! Den där krogen i källaren under 5 små hus i Gamla Stan. Den måste vara urgammal. Där var vi ju ofta i början på 70-talet under min tid som engagerad i en studerandeorganisation. Hur nu studiemedlen kunde räcka till det, för den krogen var dyr redan då. Eller kanske var det arvodet och reseersättningen??

Josephine: Kulturhuset får def ett besök och även restaurangen högst upp, åtminstone fika där.

Excessa: Blocket kan jag kolla, det kan vara värt ett försök. Om man inte blir lurad

2006-10-24 @ 22:40:07
Postat av: Annaa M

Oj oj oj, alltid svårt när någon frågar så där. Golden Hits är jag rädd kan vara väldigt skrikigt och flamsigt, har inte varit där men hört rapporter.
När jag drog ut "min" styrelse på R.E.A för några år sedan så var de jättebesvikna. Maten var kass och de medelålders herrarna kände inte till 3/4 av de kändisar de imiterade och skämtade om och jag kände mig förstås jättedum. Men medgav att det ändå var rätt mediokert.
Tyvärr håller jag inte med giraffen om fiket på Kulturhuset. Enda fördelen är utsikten om man har tur att få bord vid fönstren. Men teaterbaren längre ned är ännu värre...
Har ni sett Cabaret på Tyrol??? Den är absolut sevärd men det blir ju en rätt bra slant som man ska äta också och jag är inte övertygad att maten är riktigt bra. Barplatser finns dock också det kan finnas biljetter kvar.
Skulle ni möjligtvis vara intresserade av fado så sjunger en fantastisk modern portugisisk fadosångerska på Södra Teatern på lördagskvällen.

Stig Lindbergutställningen på nationalmuseum antar jag att du redan sett.

2006-10-24 @ 23:04:24
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Inga M

Annaa: Cabaret antar jag är den "Cabaret" och jag såg en fullkomligt brilliant föreställning av den i Malmö med Jan Malmsjö på 80 talet. Och gubben är svår att få med på musikal-saker sedan vi var på Kristina från Duvemåla. Trist o för långt! För honom en ren skräckupplevelse.

Berätta om Stig Lindbergutställningen på Nationalmuseum! Minns inte att jag sett den.

2006-10-25 @ 06:52:18
Postat av: Inga M

Vad är en fadosångare?

2006-10-25 @ 06:55:07
Postat av: Annaa M

Samma gamla Cabaret ja, men i en lite "råare" version den här gången. Peter Jöback är suverän. Men man ska då kanske inte fresta på "gubben" med en Jöback till även dom den här är väldigt annorlunda. Jag går själv inte på musical så det stör...
Antar att Lång dags färd mot natt på Dramaten skulle bli det samma för maken också... spelas ändå inte den helgen!
Fado är nog inte att tänka på heller då, traditionell portugisisk sång med mycket dramatik och känsla. Nämnde det, för man vet ju aldrig vad folk har för specialintressen.
Stig Lindberg-utställningen vill ge en så heltäckande bild av honom som designer, mycket klassiskt Lindberg-porslin och keramik men även annat. En ambitiös utställning och mycket man känner igen.

Golden Hits har jag som sagt inte varit på, däremot "vanliga" Wallmans, det var bättre än jag trott men krävde att man var ett sällskap som bestämt sig för att det här är roligt, man skulle nog känt sig lite ensam om man bara varit ett par t ex.

Jag har tänkt på samma som du om en del finrestauranter, att man hade råd på sitt studielån. Förmodligen tog hyran en mindre del av budgeten än nu.

2006-10-26 @ 11:12:23
URL: http://annaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback